Noticies CVS ; JORDI RAMON FERRAGUT

16 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
untitledAvui us parlarĂ© de Jordi Ramon Ferragut, el nostre estimat jugador que el proper dilluns emprĂšn un viatge cap a PalĂšncia, on s’incorporarĂ  a la concentraciĂł permanent de voleibol a les ordres de Ricardo Maldonado, juntament amb altres dels millors jugadors a nivell nacional on sense dubtar-ho marcarĂ  diferĂšncies.
Jordi provĂ© de la famĂ­lia Ramon-Ferragut, famĂ­lia a la que estimo i sento com a prĂČpia, famĂ­lia plena de grans persones que sens dubte molt tĂ© a veure en l’Ăšxit que ja sense dubtes ha aconseguit.
Vull sentir, i aixĂ­ ho sento que, que no ens abandona, en Jordi no se’n va, s’expandeix, en Jordi no deixa el nostre estimat club, sinĂł que el fa mes gran, no li demanarĂ© que no ens oblidi, sĂ© que no ho farĂ , sap qui Ă©s, d’on ve i es, i sempre serĂ , un dels nostres …..
.
.
Per aixĂČ vull donar-te la meva mĂ©s sincera enhorabona, sabem que estiguis on estiguis donarĂĄs la talla, aixĂČ segur, i encara que ens posi trists el no veure’t pel pavellĂł tots els dies, les llĂ grimes se’ns s’assecaran una mica mĂ©s rĂ pid en pensar que estas vivint el teu somni fet realitat. Enhorabona pel que s’ha aconseguit, força per el que sens dubte aconseguirĂĄs, ves orgullĂłs d’on vĂ©ns, i digues que sĂ­ ben alt quan te demanin, tu ets de l’ĂČs de SĂłller??, Una abraçada, campiĂł.
.
.
Pep Tugores i famĂ­lia.

Comentarios cerrados