Inter Manacor-Lloret (2-1)EL LLORET ES QUEDA INJUSTAMENT EN 10 I TORNE PERDRE PUNTS AL TEMPS AFEGIT

16 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria:

25776La història va tornar  a repetir-se, i tal i  com va passar la  jornada anterior, el  Lloret va veure com  en el temps afegit  tornava a perdre  punts. Sembla que la  sort aquesta temporada dona l’esquena a un equip, que  tot i la qualitat del rival va lluitar al màxim per treure un  resultat positiu. La primera ocasió clara del partit va ser  d’en Ortiz, qui intentà fer una vaselina al porter, però  aquest li endevinà  s’intenció. I al món del futbol ja es  sap, qui perdona ho acaba pagant, i així va ser, ja que  seria l’Inter Manacor qui aconseguiria avançar-se al  marcador. Desprès del gol, el conjunt local es llançà a  l’atac, però quan semblava que estava més a prop el  segon de l’Inter, arribà una claríssim penal sobre  n’Alberto Miranda, qui s’encarregà de llançar-lo  magistralment. Amb empat a un gol, s’arribà al final d’un  primera part molt intensa i competida. A l’inici de la segona meitat, els locals sortiren a per totes  per tal d’aconseguir desnivellar el marcador, però a  mesura que passaren els minuts la seva pressió va anar  baixant, fet que ho aprofità el Lloret per intentar crear  perill a la contra. Els minuts passaven i semblava que el  partit acabaria amb empat, però arribà una setmana més  la jugada clau del partit en contra del Lloret, una  obstrucció d’ en Domingo Llabrés al mig del camp sense  perill de res, va ser sancionada per l’àrbitre de l’encontre  amb vermella directa, davant la sorpresa de tot el públic.  El Lloret va haver d’afrontar els darrers minuts amb un  jugadors menys, fet que ho va aprofitar l’inter per espitjar  i cercar el gol de la victòria, el qual arribaria desprès d’un  mal rebuig de la  nostra defensa, que va ser aprofitat pel  davanter de l’Inter per fer el 2 a 1 definitiu. Sense temps  per a res més, s’arribà al final d’un partit, que deixà  tocada sa moral de la Unió Esportiva Lloret.  Esperem  que sa sort canviï aviat, ja que s’equip ha fet més mèrits  del que reflexa la classificació