Inter Manacor-Lloret (2-1)EL LLORET ES QUEDA INJUSTAMENT EN 10 I TORNE PERDRE PUNTS AL TEMPS AFEGIT

16 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria:

25776La hist√≤ria va tornar¬† a repetir-se, i tal i¬† com va passar la¬† jornada anterior, el¬† Lloret va veure com¬† en el temps afegit¬† tornava a perdre¬† punts. Sembla que la¬† sort aquesta temporada dona l’esquena a un equip, que¬† tot i la qualitat del rival va lluitar al m√†xim per treure un¬† resultat positiu. La primera ocasi√≥ clara del partit va ser¬† d’en Ortiz, qui intent√† fer una vaselina al porter, per√≤¬† aquest li endevin√†¬† s’intenci√≥. I al m√≥n del futbol ja es¬† sap, qui perdona ho acaba pagant, i aix√≠ va ser, ja que¬† seria l’Inter Manacor qui aconseguiria avan√ßar-se al¬† marcador. Despr√®s del gol, el conjunt local es llan√ß√† a¬† l’atac, per√≤ quan semblava que estava m√©s a prop el¬† segon de l’Inter, arrib√† una clar√≠ssim penal sobre¬† n’Alberto Miranda, qui s’encarreg√† de llan√ßar-lo¬† magistralment. Amb empat a un gol, s’arrib√† al final d’un¬† primera part molt intensa i competida. A l’inici de la segona meitat, els locals sortiren a per totes¬† per tal d’aconseguir desnivellar el marcador, per√≤ a¬† mesura que passaren els minuts la seva pressi√≥ va anar¬† baixant, fet que ho aprofit√† el Lloret per intentar crear¬† perill a la contra. Els minuts passaven i semblava que el¬† partit acabaria amb empat, per√≤ arrib√† una setmana m√©s¬† la jugada clau del partit en contra del Lloret, una¬† obstrucci√≥ d’ en Domingo Llabr√©s al mig del camp sense¬† perill de res, va ser sancionada per l’√†rbitre de l’encontre¬† amb vermella directa, davant la sorpresa de tot el p√ļblic.¬† El Lloret va haver d’afrontar els darrers minuts amb un¬† jugadors menys, fet que ho va aprofitar l’inter per espitjar¬† i cercar el gol de la vict√≤ria, el qual arribaria despr√®s d’un¬† mal rebuig de la¬† nostra defensa, que va ser aprofitat pel¬† davanter de l’Inter per fer el 2 a 1 definitiu. Sense temps¬† per a res m√©s, s’arrib√† al final d’un partit, que deix√†¬† tocada sa moral de la Uni√≥ Esportiva Lloret.¬† Esperem¬† que sa sort canvi√Į aviat, ja que s’equip ha fet m√©s m√®rits¬† del que reflexa la classificaci√≥
web U.E.Lloret

Comentarios cerrados