COMUNICAT DE PREMSA; Es produeixen canvis dintre del cos tècnic del F.C Inter Manacor, per decisió de la directiva del club, i amb la voluntat de millorar la dinàmica de l’equip

15 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Inter manacorL’Inter Manacor, a modificat la composició del seu cos tècnic. L’entrenador durant les dues darreres temporades i el principi d’aquesta, Maties Ramis, deixarà de ser-ho, així com Toni Mesquida, que ha format part del club el darrer any, aconseguint ambdós l’objectiu de la passada temporada de pujar de categoria.

La directiva creu convenient un canvi d’aires a la plantilla i al Club, després de dos anys exitosos i plens d’alegries. Els motius han estat transmesos a la plantilla i als dos tècnics, i el Club considera que els detalls han de quedar dintre de l’entitat.
Des de el Club i en nom de tota la plantilla i socis, volem agraïr tota la seva aportació sense esperar res a canvi. Gràcies Maties i Toni per tota la vostra feina i dedicació, ajudant a fer aquest projecte una mica més gran.
Sebastià Nadal es farà càrrec de l’equip de forma indefinida, fins que s’acordi la composició definitiva de la banqueta pel que resta de temporada.
Es comunicarà la solució definitiva, el més aviat possible.
Referent a F.C.Inter Manacor
La junta directiva del club està formada per Pere Mateu Grimalt en el càrrec de President, Pau Gayà Pascual com a Vicepresident, Antoni Peñaranda Palmer Secretari,  Tolo Capó Mira i Rafel Peinado Escalas en l’àrea econòmica i Ramón Grimalt en la gestió esportiva.
El club compte amb l’aportació de diverses empreses com Assessoria Manacor, Ravanetto, Maversa Marimon i Eroski com a principals patrocinadors i Bar El Porrón, SAV, Es Pop, Makoki’s…entre altres a determinar.

Comentarios cerrados