Primera Regional ; EL LLORET ES DEIXA EMPATAR AL TEMPS DE DESCOMPTE PER EL SOLEDAT

10 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria:

lloretEl Lloret aconsegueix un  empat amb cert regust amarg,  desprĂšs de veure com en el  temps afegit la Soledat  aconseguia empatar el partit.  Tot i aixĂČ, la nota positiva Ă©s  que l’equip aconseguĂ­ un punt dins un camp complicat,  on hauran de lluitar molt els rivals per sumar punts.

El  Lloret va començar el partit molt segur en defensa i amb  les idees clares en atac, les sensacions eren bones. La  bona feina realitzada va tenir el seu premi, desprĂšs de  que en Miranda realitzĂ  una gran jugada i quan encara el  porter li feren un clar penal que l’Ă rbitre no pitĂ  sinĂł que  assenyalĂ  corner, amb el qual arribĂ  el 0-1 obra d’en  Luis. Amb aquest ajustat marcador s’arribĂ  al final de la  primera part.   Just començada la segona part el Lloret aconseguiria el 0 a 2, desprĂšs d’una internada per banda d’en RubĂ©n que  centrĂ  dins l’Ă rea petita i n’Ortiz remataria amb un gran  cop de cap. Amb el 0 a 2 semblava que el partit estava  sentenciat, perĂČ, l’equip local aconseguĂ­ empatar-lo a  pilota aturada  amb dos minuts de bogeria.  Tot i el cop  anĂ­mic, el Lloret va recuperar-se i ben aviat tornà  avançar-se al marcador amb un gol d’en Juanito.

A partir  d’aquĂ­, el Lloret va intentar defensar el resultat davant els  atacs de la Soledat, i cercĂ  a la contra sentenciar  l’encontre. De fet en el temps afegit aconseguiria fer el 2  a 4, perĂČ l’Ă rbitre ho anul.lĂ , i en canvi, allargĂ  el temps  fins que el conjunt local marcĂ  l’empat i seguidament  xiulĂ  el final. Sens dubte, una autĂšntica llĂ stima perdre  aquest dos punts al darrer instant de partit, perĂČ un bon  punt davant un rival que poc regalarĂ  com a local.