Es CN Jamma torna a sa Lliga Balear de waterpolo

10 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Jamma1Durant aquest estiu WP Jamma ha mantingut sa seva activitat esportiva aconseguint ampliar el grup de jugadors que aquest any han entrat a formar part de s’equip. Jugadors en edat jĂșnior, alevĂ­, infantil, cadet i sĂšnior que han trobat en es waterpolo es seu esport i sa seva aficiĂł.
A més es CN Jamma ha pogut assolir una de ses fites marcades en es seu planning com a equip per a tornar a competir a nivell de Lliga Balear en ses properes temporades; crear un prometedor grup de fillets i filletes que també entrena Franky Clemente.

S’entrenador que va ser internacional amb sa selecciĂł cubana entrena a s’equip sĂšnior des de fa mĂ©s de 6 anys i ara tĂ© el plaer de fer crĂ©ixer aquest planter de joves promeses per nodrir sa pedrera des CN Jamma Waterpolo.

Una de ses properes fites des club Ă©s poder crear un equip femenĂ­ amb ses actuals jugadores i ses noves que volen captar, poder tornar a competir participant a sa Copa Balear i consolidar ses categories de jugadors en edat alevĂ­ i infantil, cadet i junior i es consolidat equip senior.
deportesmenorca.com

Comentarios cerrados