FundaciĂł Reial Mallorca Colabora con la iniciativa !! Esto es la Leche!!!

9 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca

SIN-TT~1La FundaciĂł Reial Mallorca col‱laborarĂ  amb la iniciativa “Esto es la leche” que ha engegat l’associaciĂł MediterrĂĄnea, i recollirĂĄ durant tota la temporada llet pels infants mĂ©s necessitats de Mallorca.  Totes aquelles persones que vulguin col‱laborar poden portar llet durant tot l’any a les oficines de la FundaciĂł. Comptem amb la vostra col‱laboraciĂł!

Des de la Fundació volem donar suport a la iniciativa social “Esto es la leche” duita a terme per la gent de MEDITERRANEA.

QuĂš estĂ  ocorrent? La crisi que estem sofrint a Espanya, i mĂ©s concretament en la Comunitat AutĂČnoma de Balears, afecta greument a moltes famĂ­lies, dificultant la seva responsabilitat de cuidar, alimentar i educar als seus fills. Un consum que en principi no haguĂ©s de ser res extraordinari, mig litre de llet al dia, es converteix en un impossible per als pares d’aquests petits, que no tenen mĂ©s remei que prescindir de la seva compra, centrant-se a ‘treure’ls avanci’ amb aquells aliments que condeixen molt, costen menys i sadollen mĂ©s, Ă©s a dir, pasta i arrĂČs. Una alimentaciĂł pobra en nutrients, sense amb prou feines fruites, verdures, proteĂŻna animal i lĂ ctica, que no garanteix un creixement equilibrat d’aquests nens i els complicarĂ  la salut en l’edat adulta.

Per quĂš llet? Des del punt de vista de la salut, la llet Ă©s la major font de proteĂŻnes i calci, tambĂ© ho Ă©s de vitamines, que ajuda a crĂ©ixer, a mantenir i reparar els teixits del cos, aixĂ­ com l’estructura dels ossos i de les dents.

Objectiu principal del projecte La fi és aconseguir que mentre duri aquesta crisi a cap nen de la nostra Comunitat li falti la llet i pugui alimentar-se tan bé com sigui possible.

Durada del projecte El projecte Ă©s de durada contĂ­nua -sense interrupcions-, permanent -sense data de finalitzaciĂł- i amb corts semestrals que ens permetin el mesurament dels objectius proposats.

D’aquesta manera tots aquells que volgueu ajudar, podeu dur llet durant tot l’any a la Fundació i nosaltres la farem arribar a aquesta associació.

MĂ©s info al web: http://mediterraneaong.com/?page_id=334

Comentarios cerrados