Entrevista al nou president del C.E.Escolar

9 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: FĂştbol Regional

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIniciam aquesta  sèrie de converses d’actualitat amb Lorenzo Baltasar Servera, un jove cala-rajader aficionat al bĂ squet que, des del passat estiu, Ă©s el president del club de  local d’aquest esport, l’Atlètic Escolar.

En Lorenzo té 27 anys i forma part d’un grup de joves jugadors de bàsquet que s’han format en el si del club. Ara, part d’aquest grup ha fet una passa endavant i ells són els caps visibles de la junta directiva.

– Com has arribat a president de l’Atlètic Escolar?

–  Ha estat un canvi natural. En Quico Muñoz, anterior president, va manifestar que no tenia intenciĂł de continuar perquè considerava  que el seu cicle en el club havia acabat (ha estat un any president però ja en feia uns quants que era a la junta) i jo i altres companys vĂ rem començar a pensar en la possibilitat de fer-nos cĂ rrec del club. Personalment, em feia ganes i vaig cercar gent per a col·laborar amb mi.  A l’assemblea va sortir una nova junta amb alguns vocals nous i d’altres que continuaven.

 

Quin sĂłn els nous cĂ rrecs de la junta?

–  Na  Laura Flaquer n’és la secretĂ ria; en Pep Sancho, el tresorer i en Guillermo Mir el coordinador esportiu. En Guillermo, a mĂ©s, durĂ  tot el tema de comunicaciĂł.

– Quins projectes teniu?

– La nostra feina serĂ  mĂ©s o manco continuista, Ă©s clar que canviarem algunes coses però respectant la feina feta fins ara. Per exemple, hem apostat  per potenciar la figura del coordinador esportiu, controlant la feina dels entrenadors i tots els aspectes esportius del club. És una figura que trobam molt necessĂ ria
I com teniu la pedrera?

– La volem potenciar i per això volem dur a terme el projecte d’escoleta de bĂ squet que va presentar n’Ani Muñoz, que consisteix a fer un cicle amb tres nivells, cadascun amb el nom d’un animal, i iniciar els nins i nines en el bĂ squet a poc a poc. Ens trobam que tenim pocs minis i el futur del club passa per potencia la base. En aquesta etapa Ă©s on es fa mĂ©s feina i esperam veure els resultats.

lorenzo_baltasar1

– Quants jugadors sou al club?

– Ara per ara som devers 90 jugadors federats, als quals n’hem d’afegir una vintena de l’escoleta de bĂ squet. Tenim clar que no volem que cap nin o nina que vulgui jugar a bĂ squet es quedi sense poder-ho fer. En les categories que no tenim prou jugadors hem arribat a convenis de col·laboraciĂł amb el club d’ArtĂ , aixĂ­ tenim un equip d’infantil femenĂ­ a mitges Capdepera-ArtĂ  (sĂłn sis de cada equip i hi ha dos entrenaments a cada club). TambĂ© hi ha els equips d’infantils masculins i cadet femenĂ­, que no ens basten per fer equip i juguen a ArtĂ . Els clubs petits, de poble, hem de col·laborar.

– I teniu suficients entrenadors?

– Una finalitat que tenĂ­em era que cada equip havia de tenir el seu propi entrenador. L’any passat se van fer cursos d’entrenadors en què participaren jugadors del club, i a mĂ©s comptam amb entrenadors d’ArtĂ .

– Quants d’equips presentau, aquesta temporada?

–  Els equips i entrenadors per la temporada 2013-2014  sĂłn:

Premini masculĂ­, entrenat per SebastiĂ  Regueiro

Premini femení,, entrenat per Ani Muñoz

Mini msculĂ­, entrenat per Javi Macarro

Mini femenĂ­, entrenat per Laura Flaquer

Infantil femenĂ­, entrenat per Carlos Cruz i Marta Gili

Cadet masculĂ­, entrenat per Lorenzo Baltasar

JĂşnior masculĂ­, entrenat per Guillermo Mir

Júnior femení,  entrenat per Pep Sancho i Joan Antoni Ferrera

Sènior masculí, entrenat per Maria Ginard

– Per acabar, com teniu el tema econòmic?

– No ens podem queixar. Estam fent feina per cercar nous espònsors i confirmar els que ja tenim. Som conscients que estam en època de crisi i les empreses han de fer comptes. AixĂ­ i tot fan esforços i col·laboren el que poden i nosaltres ho agraĂŻm. Si altres anys donaven 10 i ara donen 5, ben rebuda Ă©s la col·laboraciĂł.

 

– Alguna cosa a afegir…

– Si, vull animar la gent a venir a «Es Figueral» a veure els partits i animar els nins i nines a venir a l’escoleta a provar el bĂ squet, estic segur que els agradarĂ , i faran esport i amics.

 

Moltes grĂ cies, Lorenzo, i endavant.

capvermell.org

Comentarios cerrados