Liga Nacional Juvenil; CD MANACOR-DOSA CF (7-0)

7 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Base

dosaNo ha començat amb massa bon peu no el DOSA CF  a la LLIGA NACIONAL JUVENIL 2013-14. Els homes de JesĂșs Carretero han perdut per un contundent 7-0 al camp d’un dels equips candidats a estar a dalt a final de temporada, com ha demostrat avui.
Una mala primera part del DOSA CF ha condemnat als de Ciutadella, que al descans ja perdien 6-0. Una mala sortida al camp, sense trobar-se cĂČmodes en cap moment, ha estat massa regal per un MANACOR que ho ha sabut aprofitar de manera exagerada.
A la segona part el DOSA CF ha aprĂšs la lliçó i ha millorat i molt la seva imatge perĂČ evidentment ja era tard, i al final s’ha acabat 7-0.
Un toc d’atenciĂł per l’equip juvenil i per veure que enguany ningĂș regalarĂ  res i que s’haurĂ  d’estar concentrat i fent feina els 90 minuts de partit.
No res, dilluns a fer feina i….ÀNIMS DOSA CF !!!

Comentarios cerrados