UN DISSABTE INTENS EN EL FÍSICS CIUTADELLA‏

5 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria:

TONI ANGLADADissabte molt intens i variat el que es viurà aquest cap de setmana al FÍSICS CIUTADELLA. El dinàmic gimnàs viurà dos interessants i a la vegada diferents tallers: un de Defensa Personal Femenina i un de Diverama.

El taller bàsic de defensa està pensat per a aprendre a defensar-se sense agredir al teu oponent i conta de tres dissabtes. Aquest dia 7 anirà sobre les luxacions, immobilitzacions i projeccions.
Els encarregats de donar aquest taller de defensa són el veterà Pere Calafat, Entrenador Nacional 6è Dan de Karate i 3er Dan Especialista en Defensa Personal. I Toni Anglada, Monitor d’Aikido i Defensa Personal Policial.
Per altre banda, i també aquest dissabte dia 7, als FÍSICS CIUTADELLA si durà a terme un taller de Diverama (jocs i manualitats), tant sénior com familiar i infantil. Amb el taller Sénior -dirigits tots tres per Cristina Carmona- podrà dur a terme el reconeixement de les habilitats personals, millorar el llenguatge amable i positiu i crear manualitats i jocs per a compartir en família. El taller Familiar, per pares, mares, avis…amb infants fins a 4 anys; un espai per compartir idees i jocs i per crear jocs per a adults i diversió per fillets. I el taller Infantil, per reforç educatiu positiu, desenvolupar l’habilitat del llenguatge emocional i una diversió sana, jocs i manualitats.
Un dissabte complert per tant a FÍSICS CIUTADELLA.

Comentarios cerrados