El Parc de la Mar acull el Fitness Palma 2013 més internacional i solidari

5 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Foto Fitness 13Dissabte 14 i diumenge 15 de 10.30 a 13.30 i de 16.30 a 20.30 h al Parc de la Mar
Fernando Gilet, Gilet: “Aquest esdeveniment permet promocionar la ciutat de Palma arreu d’Espanya i d’Europa»

 

 

 

El Parc de la Mar acull el Fitness Palma 2013 més internacional i solidari

Dissabte 14 i diumenge 15 de 10.30 a 13.30 i de 16.30 a 20.30 h al Parc de la Mar

Gilet: “Aquest esdeveniment permet promocionar la ciutat de Palma arreu d’Espanya i d’Europa«

 

Palma, 5 de setembre de 2013. El tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha presentat aquest matí les activitats que es duran a terme al Fitness Palma 2013, que tindrà lloc durant els pròxims dies 14 i 15 de setembre de 10:30 a 13.30 h i de 16.30 a 20:30 hores al Parc de la Mar.

A l’acte, l’han acompanyat el director general d’Esports del Govern de les Illes Balears, Javier Morente; el director insular d’Esports, Antoni Ramonell; i el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, DamiĂ  Vich; entre d’altres.

Fernando Gilet ha assenyalat que aquesta tercera ediciĂł compta «amb una important  novetat: grĂ cies a l’èxit de pĂşblic dels anys anteriors, enguany augmenta en el nombre d’estands. Per primera vegada participen empreses del sector turĂ­stic, aixĂ­ com del sector esportiu d’altres paĂŻsos de la UniĂł Europea”. Gilet ha afegit que “aquest esdeveniment permet promocionar la ciutat de Palma arreu d’Espanya i d’Europa».

Fitness Palma 2013 Ă©s una activitat oberta a tots els ciutadans i les ciutadanes de Palma, tant a petits com a grans, independentment dels seus coneixements i de l’experiència en la prĂ ctica del fitness; tots podran gaudir durant tot el cap de setmana de l’esport a l’aire lliure. Hi haurĂ  des d’un espai destinat a la psicomotricitat dels infants fins a activitats per a la gent major, sense oblidar programes per a persones amb necessitats especials.

La tercera edició del Fitness Palma proposa, per primera vegada, la col·laboració solidària de tots els participants amb el Banc d’Aliments. Al Parc de la Mar es disposarà d’una sèrie de punts de recollida de productes no peribles que es lliuraran a la Fundació Banc d’Aliments. El tinent de batlia de Cultura i Esports ha manifestat que “els ciutadans de Palma són persones solidàries que ho demostren dia rere dia i és una bona oportunitat per ajudar a les famílies que en aquests moments travessen greus problemes econòmics”.

Per a finalitzar, Fernando Gilet ha volgut agrair a les institucions, als centres de fitness, als patrocinadors i al voluntariat la seva col·laboraciĂł i la implicaciĂł en aquest esdeveniment. Ha convidat, per altra banda, tota la ciutadania a què «gaudeixi i participi d’una jornada esportiva, d’una jornada festiva, d’un cap de setmana de Palma, compromesa amb el mĂłn esportiu».

 

 

 

El Parc de la Mar acoge el Fitness Palma 2013 más internacional y solidario

Sábado 14 y domingo 15  de 10:30 a 13:30 y de 16:30 a 20:30 horas en el Parc de la Mar

Gilet: “Este acontecimiento permite promocionar la ciudad de Palma en España y en Europa”

 

Palma, 5 de septiembre de 2013.- El teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet ha presentado esta mañana las actividades que se llevarán a cabo en el Fitness Palma 2013, que se celebrará durante los próximos días 14 y 15 de septiembre de 10:30 a 13:30 y de 16:30 a 20:30 horas en el Parc de la Mar.

Al acto le han acompañado, el director general de Deportes del Govern de les Illes Balears, Javier Morente; el director insular de Deportes, Antonio Ramonell; y el director general de Deportes del Ayuntamiento de Palma, Damià Vich; entre otros.

Fernando Gilet ha señalado que esta tercera edición cuenta «con una importante novedad: gracias al éxito de público de los años anteriores, este año aumenta el número de stands. Por primera vez participan empresas del sector turístico, así como del sector deportivo de otros países de la Unión Europea». Gilet ha añadido que «este evento permite promocionar la ciudad de Palma en España y en Europa».

Fitness Palma 2013 es una actividad destinada a todos los ciudadanos de Palma, mayores y pequeños, independientemente de sus conocimientos y de la experiencia en la práctica del fitness; todos podrán disfrutar durante todo el fin de semana del deporte al aire libre. Habrá desde un espacio destinado a la psicomotricidad de los niños hasta actividades para la gente mayor, sin olvidar programas para personas con necesidades especiales.

La tercera edición del Fitness Palma propone, por primera vez, la colaboración solidaria de todos los participantes con el Banco de Alimentos. En el Parc de la Mar se dispondrá de una serie de puntos de recogida de productos no perecederos que se entregarán a la Fundación Banco de Alimentos. El teniente de alcalde de Cultura y Deportes ha manifestado que «los ciudadanos de Palma son personas solidarias que lo demuestran día tras día y es una buena oportunidad para ayudar a las familias que en estos momentos atraviesan graves problemas económicos».

Para finalizar el teniente de alcalde ha querido agradecer a las instituciones, a los centros de fitness, a los patrocinadores y al voluntariado su implicación en este evento. Y ha invitado a la toda la ciudadanía a que “disfrute y participe de una jornada deportiva, una jornada festiva, de un fin de semana de Palma comprometida con el mundo deportivo”.
Premsa Ajuntament de palma para Sportsdecanostra.com

 

Comentarios cerrados