INSCRIPCIONS-INICI DE TEMPORADA AL DOSA CF‏

4 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

dosaAl Municipal de Sant Antoni de Ciutadella, la casa del DOSA CF, ja es respira ambient de futbol des de fa setmanes, quan l’equip de Lliga Nacional Juvenil primer, i els dos cadets després, van iniciar els seus entrenaments.

ESCOLA DE FUTBOL DEL DOSA CF. COM A CASA TEVA.
I coincidint amb el pròxim inici del curs escolar 2013-14, també es donarà inici al DOSA CF dels entrenaments dels més petitons del club; els Prebenjamins, Benjamins i Alevins.
Els més petits, els Prebenjamins, entrenat per n’Ana i na Cris, entrenaran els dilluns i dimecres, de 17 a 18 hores. Els Benjamins, entrenats per Rafa Álvarez, entrenaran els dimarts i dijous, de 18:30 a 20 hores. Els Alevins, amb n’Ana també, dilluns i dimecres de 18 a 19:30 hores i divendres, de 16 a 17:30 hores.
Ja pel que fa als Infantils, el de primer any del Dosa CF entrenat per José Guerrero fa els dimarts i dijous, de 18 a 19:30 hores i els divendres, de 17:30 a 19 hores. I l’altre equip de primer any, del Boscos i entrenat per Isaac Seguí, els dilluns i dimecres de 16:30 a 18 hores i els divendres, de 17:30 a 19 hores. I el de segon any, de n’Isaac Seguí, els dilluns i dimecres de 16:30 a 18 hores i els divendres de 17:30 a 19 hores.
Ja pel que fa als Cadets, el de primer any Dosa CF que entrena Bep Juaneda ho fa els dilluns i dimecres de 19:30 a 21 hores i els divendres, de 19 a 20:30 hores. I el de segon any, Boscos, que prepara en Pepe, s’exercita als mateixos dies i hores que l’equip de primer any.
Les inscripcions per a poder jugar a futbol en el DOSA CF estan encara obertes. No dubtis en venir a informar-te en un club en el que els valors educatius conten tant o més que els valors esportius. Primer fem persones, abans de jugadors bons.
Informació: 616829339 (Nacho Seguí-Director Tècnic); o al mateix Municipal de Sant Antoni.

Comentarios cerrados