DON JAIME DE JUAN ES PODIA PRESENTAR A LES PROPERES ELECCIONS PER SER PRESIDENT DEL C.D.MANACOR

2 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

xxxxS’han presentat 6 persones a Sa Duaia a veure si Don Jaime de Juan ara que s’ha retirat de s’hotel li interessaria tornar a esser President del C.D.Manacor, ses persones son un Director de banc, un propietari d’un bar, un corredor de Finques, un Mestre Picapedrer, un entrenador i un servidor, la resposta esta molt clara, ja que m’he retirat de s’hotel i com que sempre m’ha agradat esser President no dic que no ni que si, lo unic que dic es que m’ho deixeu pensar que m’agradaria esser President altre vegada i si jo som President voltros 6 ja quedau Directius, si ho voleu esser,i un de voltros Vicepresident, lo primer que proposere si som President, es que ja tenc 6 socios, no vull cap Directiu que no sigui socio, es veritat que els Directius fan feina i no cobren, pero tampoc han pagat mai,100 Euros cada un el poden pagar pel gust que passen de treballar, de veure els partits i de l’ambient,pero per jo esser President la meva senyora hi ha de consentir i m’ha de donar el si, el C.D.Manacor con estigui si esta net o no voltros 6 comandau o vos mant que d’aquí a l’abril ho averigueu, ja que es important per prende la decisio, el futbol costa molt, el dir si no costa res, pero hem de sabre que tenim darrera, ho hem de mirar mes, que no hem de pegar un esclat ho mirau, tornam xerrar i ja veurem, ja sabeu que sou 6, n’heu de cercar 6 mes cada un i aquest n’han de cerca 6
..
Fuente www.sportbalear.com
nforma sportsdecanostra

Comentarios cerrados