Fútbol Juvenil; PENYA CIUTADELLA-DOSA CF (3-0)

31 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

dosaMolt bones sensacions ahir tot i la derrota en el primer partit del DOSA CF al TORNEIG DE GRÀCIA DE MAÓ davant el PENYA CIUTADELLA. L’equip que entrena Jesús Carretero va pagar en excés la manca d’encert de cara a gol i malgrat realitzar un bon partit va veure com a la primera part ja perdia 2-0. A la represa, de nou amb un DOSA CF al que li costava fer gol, va arrib…ar el tercer en contra.
Millor imatge evidentment i més bones sensacions dues setmanes després del Torneig de Ferreries.
Avui capverspre (18 hores) el DOSA CF juga pel tercer i quart lloc del torneig de l’Estadi Maonès davant el CD MENORCA de la seva lliga, equip que va cedir ahir també 4-1 amb el CD MENORCA de Divisió d’Honor.

Comentarios cerrados