C.D.Llubi; Enhorabone a Tots

29 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

1238045_577522285639086_57531524_nEl 22 de juny passat, poc desprĂ©s de perdre la fase de promociĂł a Preferent contra el Llosetense, posĂ vem al Facebook del club una nota d’agraĂŻment dirigida a tot l’equip juvenil del CDA LlubĂ­, Ă©s a dir, als seus jugadors, al seu cos tĂšcnic, als seus delegats i tambĂ© als pares dels jugadors. En aquesta breu nota els mostrĂ vem tot el nostre suport, els donĂ vem de manera totalment merescuda l’enhorabona per la gran temporada realitzada i els agraĂ­em la il‱lusiĂł que ens havien contagiat. Els dĂšiem que s’havia perdut una batalla, perĂČ que quedĂ vem moltes guerres esportives per disputar. «Cap ben alt i endavant que d’aquesta ens aixecam!». Amb aquestes paraules acabava el nostre escrit.

Quan a principis d’aquesta setmana rebĂ­em amb molta satisfacciĂł la notĂ­cia de l’ascens a Preferent, molts foren els qui recordaren els plors, la decepciĂł i la tristesa d’aquell 22 de juny. PerĂČ ben aviat aquests plors, aquesta decepciĂł i aquesta tristesa… es va transformar en alegria, en emociĂł i tambĂ© en responsabilitat. Els missatges per WhatsApp feren furor. Tard i al darrer sospir, perĂČ arribava el somiat ascens! No seria just per part nostra no posar noms i llinatges a tots els qui ho feren possible:

COS TÈCNIC: Toni Oliver (entrenador) i Jaume Llompart (2n entrenador).

DELEGATS:  Manolo Espada i Víctor Costa.

JUGADORS: Jaume Cladera, Pau Rosselló, Alberto Gålvez, Santi Espada, Ivån Franco Gandolfo, Joan Eusebi Jiménez, Marc Llabrés, Biel Torrens, Xisco Far, Rafel Ferrandis, Sebastià Bover, Joan Capó, Ramon Alejo, Damià Perelló, Álex García, Simó Mestre, Marc Costa, Alexandre Robledo, Souleymane Sane, Jaume Perelló, Damià Jaume i Miquel Alomar.

Tampoc no podem oblidar la tasca durant la pretemporada del preparador físic Miquel Àngel Rosselló, així com la participació en algun partit dels cadets Alejandro Sebastián Torres, Antoni Ferrer i Pep Tomàs Ferragut.

A tots ells: ENHORABONA! Als qui per diferents motius han prosseguit altres camins, el CDA Llubí els desitja el millor. Per als qui queden de la temporada passada i per als nous que han començat, els adreçam aquest missatge: a fer feina i a lluitar per fer una temporada el més digne possible!

LA JUNTA DIRECTIVA
El 22 de junio pasado, poco después de perder la promoción Preferente contra Facebook tiene un club, Poblense nota de agradecimiento dirigida a todo el equipo de juventud de CDA Llubí, es decir, a sus jugadores, a su entrenador personal, sus delegados y también los padres de los jugadores. En esta breve nota mostramos todo nuestro apoyo, estamos tan totalmente merecidos Felicitaciones por la gran temporada hecha y agradecimos la ilusión que eståbamos infectados. El mencionado previamente y que había perdido una batalla, pero se quedaron muchas guerras para competir en los deportes. «Bien alta la cabeza y envíenos este aixecam!». Con estas palabras que acabé nuestra escritura.

Cuando a principios de esta semana hemos recibido con gran satisfacciĂłn la noticia de la subida en los negocios, muchos fueron los que recordaba los gritos, la decepciĂłn y la tristeza de el 22 de junio. Pero pronto estos lamentos, esta decepciĂłn y la tristeza se transformĂł en alegrĂ­a, emociĂłn y tambiĂ©n en responsabilidad. Mensajes de WhatsApp hizo furor. Tarde y el Ășltimo suspiro, pero tengo los sueños de ascenso. No serĂ­a justo por nuestra parte no ponerle nombres y linajes a todos los que hicieron posible:

COACHING personal: Toni Oliver (entrenador) y Jaume Llompart (segundo entrenador).

DELEGADOS: Manolo Espada y VĂ­ctor Costa.

Actores: James Cladera, Paul Roussillon, Alberto Gålvez, Santi Espada, Ivån Franco Gandolfo, Joan Eusebi Jimenez, Marc Llabrés, Biel Torrens, Xisco Faro, Rafel Ferrandis, Sebastian Bover, John Hood, Ramon Alejo, Damian Perelló, Alex García, maestro de Simon, Marcos Costa, Alexandre Robledo, Souleymane Sane, Jaume Perelló, Damian James y Michael Alomar.

Tampoco podemos olvidar la tarea durante la pretemporada del preparador físico Miguel Ángel Rosellón, así como la participación en cualquiera de las partes de cadetes Alejandro Sebastian Torres, Antoni Ferrer y Joe Thomas Ferragut.

A todos ellos: ¥ Felicitaciones! Aquellas personas que por diversas razones han continuado posteriormente en otras formas, el CDA Llubí les desea lo mejor. Para aquellos que permanecen desde la temporada pasada y para los nuevos que han comenzado, el adreçam este mensaje: a trabajar y a luchar por una temporada mås digno posible.
Junta Directiva

Comentarios cerrados