Resultats de la V TriatlĂł Pasta- Pasta de Cala Agulla disputat el pasat Diumenge

28 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

triatlo13_agulla18Diumenge, 25 d’agost, se va celebrar la cinquena ediciĂł del triatlĂł de Cala Agulla. El punt de concentraciĂł va ser l’aparcament de Cala Agulla. A partir de les 8 hores s’iniciĂ  l’inscripciĂł (molt ja ho havien fet prĂšviament per internet) i  a les 10  en punt arrancĂ  la prova amb la nataciĂł. Abans de la sortida tots els participants van fer un minut de silenci en la memĂČria de na Maria AntĂČnia Palmer, recentment finada.

L’estat de la mar va aconsellar reduir el recorregut de natació que passà de 750 a 500 metres. En la natació, el que seria guanyador va començar a marcar distància de la resta de participant.

DesprĂ©s del canvi per collir la bicicleta, els participants havien de fer dos voltes a un recorregut que en total sumava 11 quilĂČmetres, pujant al coll de Marina. El fet de fer dues voltes i  passar dues vegades congregĂ  al pĂșblic assistent al voltant del lloc on es feia la volta, perĂČ puntualment creĂ  alguna confusiĂł entre els corredors.

La carrera va tenir un recorregut de 4,5 quilĂČmetres repartit en dues voltes, pel camĂ­ de Cala MoltĂł a Son Jaumell i tornada.

El circuit va resultat prou dur, perĂČ alguns corredors ens comentaren que les havia agradat mĂ©s que anys anteriors, perĂČ que caldria millorar el tema de les sortides i entrades en els canvis de bicicleta a cĂłrrer, pel fet d’haver de donar dues voltes.

Com Ă©s lĂČgic en aquests proves els nivells sĂłn ben diferents i mentre alguns entraven a la meta d’altres encara tenien per endavant una part de la prova.  Tampoc no faltĂ  qualque parxe i qualque caiguda, afortunadament cap d’elles greu. NomĂ©s se van enregistrar 7 abandonaments per distints motius.

En  acabar Pasta Pasta obsequià a tots els corredors a  un dinar per dues persones al propi pàrquing de Cala Agulla, un magnífic colofó per a una disciplina esportiva que de cada dia té més seguidors i practicants. El triatló de Cala Agulla, sota el patrocini de Pasta Pasta, mobilitzà una gran quantitat de voluntaris.

Aquests van ser els resultats

MasculĂ­ individual

1.SebastiĂ  Sureda MaimĂł 59:36

2. Manuel de la Torre Barquero 1:00:41

3. Albert Gelabert Mira 1:01:04

FemenĂ­ Individual

1. Montserrat Cruz Servera 1:29:18

2. Laura GalmĂ©s MĂŒller  1:30: 12

3.Catlina Sampol Mas  1:30:39

Combinats

1. Jaume Duran, Joan Daniel Riera i  Joan Aguiló 56:23

2. Rommel Macias i MaciĂ  Adrover 58:50

3. Paco Ruiz i Mariano Hennemann 59:03

MasculĂ­ local

1. Xesc Vives  1:05:56

2. José Manuel Paniagua 1:08:51

3. Tomàs Vizueta  1:12:43

FemenĂ­ Local

1. Montse Cruz 1:29:18

2. Laura Galmés 1:30:12

3. Eli Påez  1:34:33

Combinat  local

1. Marc Piris, Rafa Navarro i Juan Javier Del Canto 1:16:56

2. Suso Rexac, Miquel Angel Esteva i Pep Roig 1:24:26

En breu afegirem un  Ă lbum amb moltes imatges de la prova, d’Ășs pĂșblic, per a que els corredors puguin baixar les fotografies que els interessi.

De moment hi ha aquest enllaç de facebook on trobareu unes fotos gentilesa de Xisco Campins, Miquel Lliteres, Manolo Muntaneri  Paco Galian:

https://www.facebook.com/pages/Ratjada_sports/585714088107721?sk=photos_albums

http://www.capvermell.org/

Comentarios cerrados