Palma acull per primera vegada la Wild Wolf Triathlon Sèries by Polar el pròxim 8 de setembre

28 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

1150396_565880380115896_551851318_nLes proves, a les quals ja s’han inscrit més de 600 participants, es disputaran al port de Palma en la distància Olímpica i en la distància Sprint

Palma, 28 d’agost de 2013.- El tinent de batlia de Turisme i Coordinació Municipal, Álvaro Gijón, i el tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, han presentat avui la Wild Wolf Triathlon Sèries by Polar (WWTS), que es disputarà per primera vegada al port de Palma el pròxim 8 de setembre. Cort entén que aquesta prova esportiva impulsarà la imatge turística i esportiva de la ciutat.

A l’acte de presentació també hi han assistit el president de l’Autoritat Portuària, José María Urrutia; el director general d’Esports del Govern balear, Javier Morente; el director Insular d’Esports del Consell, Joan Antoni Ramonell, i el gerent de la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365, Pedro Homar.

La Wild Wolf Triathlon Sèries by Polar arriba a Mallorca i completa d’aquesta manera la novena cita d’aquest circuit que recorre el territori nacional al llarg del 2013.

En aquesta primera cita a Palma, els més de 600 participants inscrits tindran la possibilitat de competir en distància Olímpica (1.500 metres de natació, 40 quilòmetres amb bicicleta i 10 quilòmetres corrent). En la distància Sprint els participants realitzaran les mateixes proves però amb la meitat de metres que en la distància Olímpica. Les proves es desenvoluparan al llarg del camí de l’Escullera del port de Palma.

El tinent de batlia de Turisme, Álvaro Gijón, ha recalcat durant la presentació que “dins el programa d’activitats que impulsa la Fundació Turisme 365, una de les més prioritàries és la pràctica de l’esport, que es complementa amb altres activitats com el turisme cultural, gastronòmic, nàutic, de compres, golf i, en un futur pròxim, el turisme de negocis. Per això, l’Ajuntament de Palma ha apostat per una prova d’aquestes característiques ja que disposa de suficients espais esportius per a la pràctica de qualsevol esdeveniment, entre els quals es troben els esports relacionats amb l’atletisme”.

El tinent de batlia de Turisme ha conclòs destacant que “la intenció de l’Ajuntament de Palma és que la Wild Wolf Triathlon Sèries by Polar es consolidi en els pròxims anys a la nostra ciutat. Som conscients que en aquesta primera edició un alt nombre de participants són residents, però desitjam que en el futur aquesta prova esportiva s’internacionalitzi”.

El tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, per la seva banda, ha apuntat que “des de l’inici de legislatura l’Ajuntament de Palma ha tingut com a objectiu prioritari atreure noves proves esportives i consolidar les ja existents, la qual cosa implica incrementar l’oferta esportiva a la ja de per sí mateixa àmplia oferta existent”.

Fernando Gilet hi ha afegit que “Palma compleix les condicions idònies per a la pràctica de l’esport i el triatló era la prova que ens faltava, un triatló que gaudeix d’un prestigi merescut i que ve avalat per les altres ciutats on té lloc. Aquesta prova esportiva està tenint un creixement espectacular i en són una prova els més de 600 inscrits, que esperam que augmentin en les pròximes edicions”.

Premsa Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados