El FÍSICS CIUTADELLA debuta a la TRIATLÓ DE CALA EN BLANES‏

28 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

untitledL’equip de triatló del FÍSICS CIUTADELLA debuta aquest pròxim dissabte dia 31 d’agost (18:30 hores) a la 5 TRIATLÓ SPRINT POPULAR CIUTADELLA DE MENORCA que es durà a terme a Cala en Blanes. L’equip del FÍSICS format per Oriol Jornet, Marta Pons i Lluís Castellano competirà per primera vegada en aquesta exigent prova que consta de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de bicicleta i altres 5 quilòmetres de córrer.

Molta il·lusió per aquest debut de la tripleta del gimnàs ciutadellenc a la prova estiuenca de Cala en Blanes. El seu cap visible i preparador del FÍSICS CIUTADELLA, Oriol Jornet, ens diu clarament que l’objectiu de l’equip dissabte és «aconseguir pujar al podi ja que hem mirat com a referència els temps de l’any passat i crec que podem estar capacitat per lluitar per estar a dalt», assenyala.

Comentarios cerrados