Els camps municipals de Son Flo i Són Moix acolliran l’III Torneig Ciutat de palmell de Futbol de Juvenils i Cadets‏

27 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha presentat avui l’III Torneig Ciutat de Palma de Futbol de Juvenils i Cadets”, que se celebrarà els propers dies 29 i 30 del present mes en els camps municipals de Son Flo i Són Moix. Gilet ha anunciat com una mostra més de la decidida voluntat del Ajuntament de Palma de treballar en la concienciació ciutadana del valors més edificants que es poden transmetre mitjançant l´esport, la propera presentació d’un decàleg de joc net, que es presentarà oficialment amb motiu de la celebració a Palma del proper partit de la Selecció Espanyola de futbol el dia 11 d’octubre.

La tercera edició d’aquest torneig de futbol Ciutat de Palma, acollirà aquest any en la categoria de Cadets als equips de CE CIDE, RCD Mallorca, Penya Arrabal i ATC Balears, mentre que la categoria de Juvenils la disputaran els equips RCD Mallorca, CD Sant Francesc, ATC Balears i CD Manacor.

Fernando Gilet, ha valorat molt positivament que el torneig se celebri en el mes d’agost  “ja que constitueix el preàmbul de l’inici de la competició oficial en ambdues categories. Cort té entre les seves prioritats el suport a l ésport base, al futbol de formació ja que són mitjans per fer entendre la seva importància i transcendència com a mitjà de formació social i esportiva”.

En aquest sentit, el tinent de batlia d’Esports va aprofitar l’ocasió per anunciar que en les properes setmanes “es presentarà un decàleg de joc net elaborat conjuntament entre l´Ajuntament de Palma  (IME) i la Federació de Futbol de les Illes Balears, que té com a objectiu fomentar la convivència, la promoció i la competició entre tots els actors que formen part del futbol, i en particular el futbol de formació.

Aquest decàleg, que serà presentat coincidint amb el partit internacional que disputarà la Selecció Espanyola de Futbol a Palma el proper 11 d’octubre cara a la classificació del Mundial de Brasil,  es un recull de principis i valors que han de prevaler en la pràctica de futbol, valors que afecten a tots els esportistes que practiquen aquest esport així com a com als pares, entrenadors directius i aficionats.

L’edil va concloure donant les gràcies a tots els patrocinadors i col·laboradors destacant que aquest tipus d’esdeveniments esportius poden tirar endavant “gràcies a la col·laboració públic privada”.

L’III Torneig Ciutat de Palma de futbol de Juvenils i Cadets s’iniciarà el proper 29 d’agost en el camp municipal de Son Flo, mentre que el torneig de Juvenils se celebrarà en el camp municipal de Son Moix. Les finals d’ambdues categories es disputaran el divendres 30 d’agost en el camp municipal de Son Moix a partir de les 19:00 hores.

A l’acte de presentació també han assistit el director general d’Esports, Damià Vich, el vicepresident de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Manuel López Lacal, el patrocinador del torneig, Antonio Pérez, el representant de l’empresa col·laboradora Coca Cua, Juan Massanet i representants dels diferents equips de futbol participants en el torneig.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Los campos municipales de Son Flo y Son Moix acogerán el III Torneig Ciutat de palma de Futbol de Juvenils i cadets

 

El teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet, anuncia la próxima presentación de un décalogo de juego limpio elaborado por Cort y la FFIB

 

El teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet, ha presentado hoy el III Torneig Ciutat de Palma de Futbol de Juvenils i Cadets”, que se celebrará los próximos días 29 y 30  del presente mes en los campos municipales de Son Flo y Son Moix. Gilet ha anunciado como una muestra más de la decidida voluntad del Ayuntamiento de Palma de trabajar en la concienciación ciudadana de los valores más edificantes que se pueden transmitir mediante el deporte, la próxima presentación de un decálogo de juego limpio, que se presentará oficialmente con motivo de la celebración en Palma del próximo partido de la Selección Española de fútbol el día 11 de octubre.

La tercera edición de este torneo de fútbol Ciutat de Palma, acogerá este año en la categoría de Cadetes a los equipos de CE CIDE, RCD Mallorca, Penya Arrabal y ATC Balears, mientras que la categoría de Juveniles la disputarán los equipos RCD Mallorca, CD Sant Francesc, ATC Balears y CD Manacor.

Fernando Gilet,  ha valorado muy positivamente  que el torneo se celebre en el mes de agosto “ya que constituye el preámbulo del inicio de la competición oficial en ambas categorías. Cort tiene entre  sus prioridades el apoyo al fútbol base, al fútbol de formación  ya que son vehículos para hacer entender su importancia y trascendencia como medios de formación social y deportiva”.

En este sentido, el teniente de alcalde de Deportes aprovechó la ocasión para anunciar que en las próximas semanas “se presentará un decálogo de juego limpio elaborado conjuntamente entre el Ayuntamiento de Palma (IME) y la Federación de Fútbol de las Islas Baleares y que tiene como objetivo fomentar la convivencia, la promoción y la competición entre todos los actores que forman parte del fútbol, y en particular el fútbol de formación”.

Este decálogo, que será presentado coincidiendo con  el partido internacional que disputará  la Selección Española de Fútbol en Palma el próximo 11 de octubre cara a la clasificación del Mundial de Brasil, recoge una recopilación de principios y valores que deben primar en la práctica de fútbol, valores que afectan a todos los deportistas que practican este deporte así como a como a los padres, entrenadores directivos y aficionados.

El edil concluyó dando las gracias a todos los patrocinadores y colabores destacando que este tipo de eventos deportivos  pueden salir adelante “gracias a la colaboración público privada”.

El III Torneig Ciutat de Palma de fútbol de Juvenils i Cadets se iniciará el próximo 29 de agosto en el campo municipal de Son Flo, mientras que el torneo de Juvenils se celebrará en el campo municipal de Son Moix. Las finales de ambas categorías se disputarán el viernes 30 de agosto en el campo municipal de Son Moix a partir de las 19:00 horas.

Al acto de presentación también han asistido el director general de Deportes, Damià Vich, el vicepresidente de la Federación de Fútbol de  las Islas Baleares, Manuel López Lacal, el patrocinador del torneo, Antonio Pérez, el representante de la empresa colaboradora Coca Cola, Juan Massanet y representantes de los diferentes equipos de fútbol participantes en el torneo.

Premsa Ajuntamente de Palma

Comentarios cerrados