Cort organitza demĂ  la darrera jornada de Nordic Walking a la Fresca

23 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

nordicAquesta activitat esportiva es desenvoluparĂ  entre el Carnatge i la Platja de Palma, amb sortida als voltants del Club NĂ utic de Can Pastilla

La Regidoria de Cultura i Esports, que dirigeix el tinent de batle, Fernando Gilet, ha informat que demĂ  dissabte organitza la darrera de les tres jornades de Nordic Walking a la Fresca programades per a aquest estiu per Cort. La jornada es desenvoluparĂ  entre la zona del Carnatge i la Platja de Palma.

El nordic walking Ă©s una modalitat esportiva que tĂ© com a objectiu incentivar aquesta activitat tant per a iniciats com per a professionals en els mesos d’estiu, quan els ciutadans disposen de mĂ©s temps lliure.

La jornada de nordic walking de demĂ  dissabte es desenvoluparĂ  entre el Carnatge i la Platja de Palma, amb sortida als voltants del Club NĂ utic de Can Pastilla. Els assistents podran triar entre caminar cap al Carnatge o al llarg dels 5 quilĂČmetres de platja fins a arribar al Club NĂ utic de l’Arenal.

Per a enguany l’Ajuntament de Palma ha programat tres jornades de nordic walking. La primera va tenir lloc el passat 29 de juny, amb sortida des del parc de la Mar i recorregut pel passeig MarĂ­tim, mentre que la segona jornada va tenir com a punt de partida la platja de la Ciutat JardĂ­ i els participants varen recĂłrrer la zona i finalitzaren al parc de Son Perera.

Premsa Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados