Juveniles; DOSA CF(JLN)-CD MENORCA (DH) 2-3‏

22 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

menorca juvenilAhir capvespre el Municipal de Sant Antoni va acollir el primer partit de pretemporada del DOSA CF de la Lliga Nacional juvenil 2013-14, un partit que el va enfrontar al CD MENORCA de la mateixa categoria i que va acabar amb victòria maonesa 2-3. Un triomf dels homes de Sant Orasio que va arribar als darrers deu minuts quan el DOSA CF anava guanyant plàcidament 2-0 al marcador. El tècnic ciutadellenc va decidir fer uns quants canvis que es van notar massa al mig del terreny de joc i que van propiciar al final el triomf del CD MENORCA.

Una derrota però que no va caure malament al Municipal de Sant Antoni ja que fins als darrers fatídics deu minuts el DOSA CF -amb l’equip titular al mig del camp- va jugar molt bé i va competir una vegada més. Un nou partit perquè carretero vagi treient conclusions de cara al començament de la lliga. Els dos gols del DOSA CF els van anotar Joan Ignasi i Seto.

Comentarios cerrados