C.C.E. SANT LLUIS ; Bona imatge en el debut

22 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: FĂştbol Regional

1-2-Estrena amb victòria del conjunt de JA Moyano en el tradicional partit de festes de Sant Lluís per dos gols a un en un partit marcat per la bona afluència de públic i el tant a les acaballes de la trobada que va decidir l’envit per al bàndol local.

Tots dos equips disputaven el seu segon amistós de la pretemporada i l’evolució del conjunt lluiser en relacion al partit del passat dissabte és positiva. Ambdues esquadres segueixen posant apunt la seva sala de màquines amb vistes al debut coper del pròxim 21 de setembre.

Els minuts inicials van ser de domini altern, tots dos contendents, amb bon tracte a la pilota i ben posicionats tàcticament aconseguien desmuntar qualsevol possibilitat del seu rival amb l’ordre i al intensitat defensiva dels primers minuts.

La primera ocasió va arribar per part lluisera, quan després d’un córner botat per Olives als 8 minuts, va ser rematat a plaer per David Mercadal alt per damunt de  la porteria de Fer. Era el primer avís dels locals que van rebre el primer avís per part maionesa als 17 minuts amb un xut llunyà des de la frontal de l’àrea en què Santi va haver de treballar per desviar a córner.

Els de Moyano anaven a poc a poc fent valer la seva condició de local, paciència a l’hora d’elaborar, alguna imprecisió en la passada però una fortalesa defensiva a prova dels bons contraatacs llançats pels de Noval. Bili en el minut 20 de fort xut escairat va posar en dificultats a Fer de nou però un lleuger frec amb la mà li bast per desviar a córner.

Els de Noval seguien a la seva, accions combinades sense por, pilotes en llarg a l’espai per Kevin quan calia i trets de fora de l’àrea. Joan Mora va fregar amb el seu tir el travesser del portal lluisera al 30 en un altre avís.

Tots dos equips miraven l’electronic per descansar però a 3 minuts per a això, un excel · lent corner llençat des de banda esquerra per Olives era rematat a plaer per Tobal al segon pal per anotar el primer gol del partit i de la temporada a Ses Canaletes.

Amb lleuger avantatge i amb un treball físic enorme per part lluisera, la segona part començar amb un carrusel de canvis per ambdós equips, per seguir millorant el seu engranatge.

Els maonesos van anar guanyant poc a poc terreny al CCE que llegia correctament les diferents contres que disposava per espantar al seu oponent. Bili en una gran internada per banda esquerra va estar a punt d’anotar el 2-0 però el seu lleuger rematada va marxar fora per poc.

L’empenta visitant es feia visible en el minut 62 amb un excel · lent llançament de falta de Sebas que Antonio molt encertat va aconseguir desviar. Era l’últim avís abans de l’empat.

Minut 67, posició semblant a l’anterior llançament, mateixos protagonistes però diferent desenllaç. Golàs per tota l’esquadra del maons i empat al electrònic.

Els últims minuts van ser d’intens futbol i menor rigor tàctic. L’empat semblava el resultat final però en una bona pilota llarga a l’esquena de la defensa al minut 90 per a la carrera d’Alberto, el davanter blavós es va trobar amb l’error del meta Ametller per marcar a plaer el 2-1 i deixar per segon any consecutiu el Trofeu de vencedor a les prestatgeries locals.

Comentarios cerrados