CCE Sant Lluís ; Tret de sortida per le secció de bàsquet

21 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

primera-balear-10-001Ahir dimars es va donar es tret de sortida a sa pretemporada per s’equip del CCE Sant Lluís, entrenat per en Xavi Carreras.
Una pretemporada que ha de conduir a s’equip as millor estat de forma, tant fisic com tàctic, de cara a s’inici de sa competició de Lliga de Primera Nacional, grup balear, que començarà dia 12 de gener. Abans es jugarà sa Copa amb es equips menorquins.

Es jugadors estèien citats a les 20.30 hores as Poliesportiu Ses Canaletes. Només en Xavi Payeras i en Pau Cardona han estat absents d’aquesta primera presa de contacte per motius laborals.

Després de sa charla de benvinguda de s’entrenador, ha estat es torn per el president del CCE Sant Lluís, qui ha donat sa benvinguda as nou arribats i ha remarcat a tot s’equip que s’objectiu es que disfrutin i fagin disfrutar a una afició il.lusionada com poques vegades ho ha estat.

Comentarios cerrados