Voley; EL DINAR DE FINAL DE TEMPORADA DEL C.V.SOLLER JA TE DATA!!

16 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
 1Despres d’una temporada frenĂštica i plena de compromisos importants que ens han tengut a tots pendents del whatsapp i altres mitjans de comunicaciĂł per seguir els nostres al llarga del territori nacional, a la fi, s’ha posat data pel dinar de final de temporada.

 

Sera el dissabte 31 d’agost a partir de la una del migdia al Restaurant Camposol del Port de SĂłller. Teniu tota l’informaciĂł del sopar, preu, menus i telĂšfons de contacte per avisar quant abans a la web del club, al facebook i tambe a twitter.
Per a qualsevol dubte podeu cridar a Pep Tugores al tlf 636207317. Esperam que sigui un dia important per tots, vos hi esperam!…
Vos deixam amb algun dels moments viscuts l’any passat…
C.V.Soller para sportsdecanostra.com
2 3 5

Comentarios cerrados