El San Rafael rep 10.000 euros de l’Ajuntament de Sant Antoni per al manteniment del camp

16 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

20130814-firma-conveni-CF-Sant-Rafel-01ok-300x164L’alcaldessa de Sant Antoni, Pepita Gutiérrez, el regidor d’Esports, José González, i el president del Club de Futbol Sant Rafel, Bernat Bonet, han signat un conveni de col·laboració a través del qual l’entitat esportiva es farà càrrec de la neteja, petit manteniment, escola d’iniciació esportiva i l’obertura de les instal·lacions del camp esportiu de Sant Rafel.

El Consistori destina 10.000 euros a aquest acord, una partida que el club dedicarà al servei de neteja del camp, es farà càrrec de l’obertura i tancament de les instal·lacions, reg abans dels entrenaments i partits, i petit manteniment. www.noudiari.es

Comentarios cerrados