La UE SAMI té obert el termini d’inscripció per sa pròxima temporada

15 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

UE-SamiLa UE Sami és un club on sempre s’ha donat prioritat a ses categories inferiors, intentant formar es més petits en sa pràctica d’un esport, es futbol. I amb aquesta idea volem seguir endavant. Volem seguir formant persones i volem que s’esport es hi serveixi que s’esport també es serveixi per disfrutar i com una part important des seu aprenentatge.

Actualment tots es equips del UE Sami juguen es seus partits a s’Estadi Municipal, que està situat as Polígon Industrial de Ciutadella. Té una capacitat aproximada de 750 espectadors. Es terreny de joc té una superfície d’herba artificial, amb unes mesures de 100×64 metres.

Aquest any tenim previst treure 1 prebenjamí, 1 benjamí, 1 aleví, 1 infantil, 2 cadets, 1 juvenil i 1 regional. De totes maneres, aqueta confecció d’equips no està tancada. Des del SAMI tenen clar que si un fiet o fieta volen practicar futbol, farem tot es possible perquè ho pugui fer al SAMI. Es per això que, si algú està s interessat en inscriure’s o vols més informació, pot passa per ses instal·lacions des club ciutadellenc tots les dies laborals a partir de les 19,30h. Et diran tot el que vols saber!!!

 Si t’agrada el futbol i vols passar-t’ho bé fent esport, no ho dubtis! Fes-te jugador del SAMI!

Comentarios cerrados