Obertes les inscripcions per a la Cursa Popular Ciutat de SĂłller (Diumenge 18 d’agost )

12 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

5El termini d’inscripciĂł per participar a la Cursa Popular Ciutat de SĂłller ja estĂ  obert. La prova organitzada pel CĂ­rculo Sollerense es disputarĂ  enguany el diumenge 18 d’agost a partir de les 9:30 hores del dematĂ­.

Els interessats en formalitzar la seva inscripciĂł poden fer-ho accedint a la pĂ gina web www.elitechip.net. AllĂ  s’han de seguir les passes indicades fins a completar el procediment.

La quota d’inscripciĂł per a l’ediciĂł d’enguany serĂ  de quatre euros per participant. A mĂ©s, tots aquells que no disposen de xip en propietat l’hauran de llogar abonant tres euros addicionals.

El termini d’inscripciĂł romandrĂ  obert fins el divendres 16 d’agost a les 21 hores o fins que s’exhaureixin les 500 places que l’organitzaciĂł ha posat a la disposiciĂł dels participants.

La prova es desenvoluparĂ  en el traçat habitual, amb sortida i arribada a la Plaça de la ConstituciĂł. Els atletes completaran un recorregut aproximat de 8’8 quilĂČmetres entre SĂłller, el Port i retorn novament a SĂłller.

Per als infants, s’han preparat curses especials per a les seves edats. Els mĂ©s petits completaran un circuit de 230 metres entre el carrer de la Rectoria, el carrer Bauçà i la Plaça de la ConstituciĂł. Pels mĂ©s grans (categories benjamĂ­, alevĂ­ i infantil) el circuit serĂ  d’un quilĂČmetre i comprendrĂ  el segĂŒent itinerari: Plaça, carrer de Sa Mar, Plaça d’AmĂšrica, Gran Via, Carrer de la Rectoria i Plaça de la ConstituciĂł.
(Saveu.cat)

Comentarios cerrados