Presentació del XXXVIII Trofeu Ciutat de Palma-Reciclajes Pérez a l’Ajuntament‏

8 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca

Ciutat de PalmaEl batle de l’Ajuntament de Palma Mateo Isern, el president del consell d’administració del RCD Mallorca Biel Cerdà, i el vicepresident de l’entitat mallorquinista Llorenç Serra Ferrer han presentat aquest matí a les 12 hores a Cort la XXXVIII edició del Trofeu Ciutat de Palma-Reciclajes Pérez.

 

Durant la presentació, Mateo Isern ha destacat que aquest trofeu «com cada any, uneix al RCD Mallorca i l’Ajuntament de Palma en un dels principals esdeveniments esportius de l’estiu, que contribueixen a la promoció de la ciutat». Isern també ha agraït la «l’alt component solidari del RCD Mallorca que, en un exemple de generositat i sensibilitat exquisides, ha disposat una fila zero a l’Iberostar Estadi i ha decidit destinar la recaptació a taquilla a col·laborar en la recuperació de la Serra de Tramuntana després del pitjor incendi que hem patit mai «.

 

Per la seva banda, Biel Cerdà, ha manifestat que «aquest trofeu és una data molt important per a tots els mallorquinistes, ja que marca l’inici d’una nova temporada amb la presentació del projecte esportiu per a la temporada 2013-2014, i compta amb la presència del Recreativo de Huelva per commemorar, 10 anys després, aquella mítica final on el RCD Mallorca va aconseguir la seva primera Copa del Rei contra aquest mateix equip «.

 

Serà el proper diumenge 11 d’agost, a partir de les 19:30 hores, un partit davant el Recreativo de Huelva i que en la seva trenta-vuitena edició serà de caràcter benèfic i es realitzarà un emotiu homenatge a tots els col·lectius i professionals que van col·laborar en l’extinció de l’incendi que ha cremat una important àrea de la serra de Tramuntana. El RCD Mallorca destinarà tota la recaptació a la reforestació d’aquesta emblemàtica zona de Mallorca.

 

Programa d’actes del Trofeu Ciutat de Palma-Reciclajes Pérez:

 

19:30 hores: Obertura de portes. Música a càrrec del presentador Víctor Gistau.

19:45 hores: Batucada des del centre del camp.

19.50 hores: Actuació de Jaume Anglada i Tomeu Penya.

20:00 hores: Actuació de Victoria Maldi que cantarà La Balanguera i l’Himne del Mallorca.

20:15 hores: Presentació de totes les categories del futbol base del Club.

21:00 hores: Partit RCD Mallorca – Recreativo de Huelva

Premsa l’Ajuntament de Palma para Sportsdecanostra.com

Comentarios cerrados