Neus Pou del Reshinkan obté el prestigiós premi «Viking of the year»

8 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

neus13_pou_noruegaNeus Pou, ha estat notícies aquests dies al món del judo, i  les xarxes socials s’han fet ressò del tema. La direcció tècnica i el quadre de professors del club noruec BK-Judo han atorgat a Neus Pou el guardó de Viking of the year, el víking de l’any. Prestigiós premi en l’ambient del judo noruec i que es dóna al o la judoka més destacat del Campus Viking Camp. Destacat en tots els aspectes, esportiu dins i fora del tatami, relació amb els altres, comportament exemplar per a tots, etc …. Neus haver de competir amb prop de 60 candidats.
Al final del curs l’equip tècnic ho tenia clar i l’últim dia li va ser lliurat davant de tots els presents la preuada distinció.
Capvermell

Comentarios cerrados