ELS CADETS DEL C.V. SOLLER VIATGEN A GALICIA PER DISPUTAR EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE VOLEI PLATJA

7 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
ImageProxyEls cadets del CVS, Toni Campillo, Andres Morell i Damia Bauza, dirigits per Toni Pericas, competiran aquest proper cap de setmana a les platges gallegues de Boiro (Playa de Barraña) en el Campionat d’Espanya de volei platja de la categoria.
Els tres sollerics, que l’any passat es proclamaren Campions d’Espanya infantils, lluitaran fins el darrer alĂš per aconseguir el millor resultat possible.
Enquadrats en el grup B de la competiciĂł, començaran a jugar el dematĂ­ de divendres dia 9 en una primera fase de lligueta tots contra tots per despres jugar una fase d’eliminatories en cas de classificar-se dins els tres primers de grup.

Comentarios cerrados