Baloncesto CCE Sant Lluís ; Jan Orfila, el retorn del pívot lluisser

31 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Jan-Orfila-200x200Jan Orfila, procedent del Huesca de la Leb Or,  torna a casa per jugar al CCE Sant Lluís, després de decidir deixar el bàsquet profesional. En Jan establirà la seva residència a l’illa, que va deixar quant tenia 14 anys per iniciar una aventura que l’ha convertit en jugador profesional de bàsquet.

El pivot lluisser, nascut el 21/1/1986, es va formar al CCE Sant Lluís, que va deixar en edat cadet, per continuar amb la seva progressió. La seva alçada i les seves bones maneres no van passar desaparcebudes al mon del bàsquet d’elit.

Després de passar per equips com el Segle XXI, o el Joventut de Badalona, va fitxar per el Granada de la mà de n’Oriol Humet, amb el que va disposar de minuts a la màxima categoria del bàsquet nacional, l’ACB. Bàsquet Inca, Bàsquet Mallorca, La Palma o Huesca a la Leb Or han estat els altres equips amb els que ha jugat el pívot de 2.08.

Ara ha decidit abandonar el bàsquet professional per centrar-se en el negoci familiar, però continuarà jugant de la mà del club que el va veure crèixer, el CCE Sant Lluís.

El fitxatge d’en Jan fà que ja siguin 13 els jugadors de la plantilla, contant amb en Carlos Vaquero, un equip en el que no hi ha que oblidar, estarà composat en la seva gran majoria per jugadors menorquins, o menorquins d’adopció, i ni mes ni manco que 4 d’ells son lluissers, el capi Sergio Muñoz, n’Isma Seguí, en Pau Cardona i en Jan Orfila.

Benvingut a casa Jan!!!

XUS ROTGER

SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Comentarios cerrados