At.Baleares (Tercera) -Rotlet Molinar (1-1) y Ferriolense (Tercera)-At.Baleares (División deHonor) 0-2

31 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

escudo at balearesL’Atlètic Balears ha empatat el seu tercer partit de pretemporada 1-1 contra el Rotlet-Molinar de tercera divisió en un partit jugat avui a les 19:30h a Magaluf. L’Atlètic Balears ha començat amb: Ross, bibiloni , esteban, vich, izquierdo, alomar, cristian, xisco, oller, campins i mut.El gol local l’ha fet Campins al minut 8.A més l’equip Juvenil DH ha guanyat per 0-2 a Son Ferriol contra el seu equip de tercera divisió amb gols de Toni Torres i Marc Juárez.

 

El Atlético Baleares empató su tercer partido de pretemporada 1-1 contra el Rotlet-Molinar de tercera división en un partido jugado hoy a las 19:30 h en Magaluf. El Atlético Baleares ha comenzado con: Ross, Bibiloni, esteban, Vich, izquierdo, alomar, cristian, xisco, alfarero, campins y mudo.El gol local lo ha hecho Campins en el minuto 8.Además el equipo Juvenil DH ha ganado por 0-2 en Son Ferriol contra su equipo de tercera división con goles de Toni Torres y Marc Juárez.

at Baleares division de honor  ferriolense terceraAt-Baleares (tercera)

Comentarios cerrados