La platja de Ciutat Jardí acull Disabte una nova jornada de Nordic Walking a la Fresca‏

26 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 imagesLa platja de Ciutat Jardí serà el punt de trobada de la segona jornada de Nordic Walking a la Fresca, organitzada per l’ IME i que es celebra a diferents zones costaneres de Palma. 

Amb aquesta iniciativa es pretén incentivar la pràctica d’aquesta activitat esportiva durant els mesos d’estiu. Les jornades esportives es van iniciar el passat mes de juny en el Parc de la Mar, amb un recorregut pel Passeig Marítim.  

Durant la jornada de demà dissabte a la platja de Ciutat Jardí, els participants realitzaran un passeig per la zona finalitzant la marxa al parc de Son Parera, parc que disposa d’una àmplia zona d’herba per realitzar exercicis 

Després d’aquesta jornada, Nordic Walking a la Fresca celebrarà la seva última jornada el proper 24 d’agost entre la zona d’Es Carnatge i la Platja de Palma, amb sortida en la voltants del Club Nàutic de Can Pastilla.
Prensa ajuntament de Palma

Comentarios cerrados