Regional preferente; C.F. Sóller i Port de Sóller, a entrenar

25 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

1Els dos equips locals de Regional Preferent, el C.F. Sóller i el Port de Sóller, han tornat aquesta setmana a l’activitat després d’un mes llarg de descans després de la finalització de l’anterior campanya i el descens d’un i l’ascens de l’altre, el que els farà coincidir en una mateixa competició.

Els homes del C.F. Sóller, entrenats per Isidro Marín, comptant amb set noves incorporacions, s’han concentrat des de dilluns al Camp d’en Maiol per tal de preparar-se físicament per l’inici de la lliga.

Per la seva banda, el conjunt del Port de Sóller, entrenat per Xus Brugos, també des de dilluns s’està entrenant en el mateix terreny de joc, a la recerca de l’onze ideal que serà el que s’estrenarà a la lliga 2013-2014.

A partir d’aquest cap de setmana ambdós equips començaran també un seguit d’encontres de pretemporada, preparatoris per a la propera lliga.

Precisament la lliga començarà el cap de setmana de Sant Bartomeu. El C.F. Sóller jugarà a casa contra el Santa Catalina i el Port de Sóller anirà a Establiments per enfrontar-se a l’equip de La Unión.

Comentarios cerrados