C.V.SOLLER; ELS INFANTILS TORNEN A LA COMPETICIO EN QUE L’ANY PASSAT TOCAREN LA GLORIA

25 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

2Com els Espartans defensaren Les TermĂČpiles de l’amenaça Persa, els Sollerics es desplacen aquest cap de setmana a la localitat gallega de DumbrĂ­a a defensar el TĂ­tol Nacional, aconseguit l’any passat damunt l’arena valenciana de Gandia.

Cap dels que vivim el club i el nostre volei, oblidarĂ  els moments d’incertesa, nervis i eufĂČria que es visqueren l’any passat. Moments que ja formen part de l’histĂČria del CVS.
PerĂČ conscients de que el passat no et dĂłna res de cara al present i el futur, els nostres, de la ma de Felip Reynes han treballat, com sempre, al cent vint per cent, per arribar en les millors condicions i poder barallar-se amb tots els equips que desitgen el mateix que els nostres.
El CVS presenta dos equips, un amb el nom del club solleric i un altra amb el nom del CV Manacor, que, orfe de jugadors, cedeix el nom i la plaça als nostres, fruit de les bones relacions existents entre els dos clubs.
En l’equip amb nom del CVS, dirigit per Felip Reynes, hi jugaran Juan LladĂł, Xisco Mas, Jordi Ramon i Josep Rabassa. Debutaran demĂ  divendres a les 11:40 h davant el San Pedro de AlcĂĄntara andalĂșs.
I en l’equip amb nom del CV Manacor, dirigit per Pep Tugores, hi jugaran Biel Borras, Miquel Colom, Pep Tugores i Pere Terron. Jugaran el seu primer partit a les 10:00 h del matĂ­ davant el CV XĂ tiva.
Els hi desitjam tota la sort del mĂłn… vos tendrem informats…

——————————

Como los Espartanos defendieron Las Termópilas de la amenaza persa, los Sollerics se desplazan este fin de semana en la localidad gallega de Dumbría a defender el Título Nacional, logrado el año pasado sobre la arena valenciana de Gandía.

Ninguno de los que vivimos el club y nuestro voleibol, olvidarå los momentos de incertidumbre, nervios y euforia que se vivieron el año pasado. Momentos que ya forman parte de la historia del CVS.

Pero conscientes de que el pasado no te da nada de cara al presente y el futuro, nuestros, de la mano de Felipe Reynes han trabajado, como siempre, al ciento veinte por ciento, para llegar en las mejores condiciones y poder pelear con todos los equipos que deseen lo mismo que los nuestros.

3

El CVS presenta dos equipos, uno con el nombre del club sollerense y otra con el nombre del CV Manacor, que, huérfano de jugadores, cede el nombre y la plaza a los nuestros, fruto de las buenas relaciones existentes entre los dos clubes.

En el equipo con nombre del CVS, dirigido por Felipe Reynes, jugarån Juan Lladó, Xisco Mas, Jordi Ramon y Josep Rabassa. Debutarån mañana viernes a las 11:40 h ante el San Pedro de Alcåntara andaluz.

Y en el equipo con nombre del CV Manacor, dirigido por Pep Tugores, jugarån Biel Borras, Miquel Colom, Pep Tugores y Pedro Terron. Jugarån su primer partido a las 10:00 h de la mañana ante el CV Xàtiva.
Les deseamos toda la suerte del mundo … os tendremos informados …

Comentarios cerrados