Una nova victĂČria que permet ser optimistes

24 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca

que-Mallorca-Cambuur-del-Moreno_ARAIMA20130724_0095_12L’optimisme estĂ  permĂšs. L’inici de la Lliga encara Ă©s lluny i l’equip encara patirĂ  diverses variacions abans que comenci l’operaciĂł retorn a la Primera DivisiĂł perĂČ, desprĂ©s de catorze dies d’ stage a Oosterbeeck, el Mallorca ha desprĂšs bones impressions. En el darrer partit de l’estada als PaĂŻsos Baixos, els homes de JosĂ© Luis Oltra sumaren una nova victĂČria que els permetĂ© acabar aquesta primera fase de la pretemporada invictes amb un balanç de quatre triomfs i un Ășnic empat. El Cambuur Leeuwarden, conjunt que enguany ha ascendit a la Primera DivisiĂł holandesa, no causĂ  excessives dificultats a un equip que comença a assemblar-se al que vol el seu tĂšcnic i que amb un gol del jove TiĂ  Sastre en aprofitar un rebuig, desprĂ©s d’una jugada d’Àlex Moreno en tinguĂ© prou per tancar l’estada a Holanda amb bon regust.

PressiĂł intensa

Amb un equip titular en el qual formaren sis dels set futbolistes del filial desplaçats a Oosterbeeck, el Mallorca va tenir poca fluĂŻdesa en la circulaciĂł de la pilota, perĂČ es va mostrar com un conjunt seriĂłs en els conceptes tĂ ctics davant un rival que no li va exigir pitjar l’accelerador del tot. Els jugadors han començat a assumir els conceptes tĂ ctics que definiran el Mallorca d’Oltra i ahir demostraren que la pressiĂł avançada en serĂ  un dels trets distintius. Amb la defensa avançada, VĂ­ctor i CĂ©dric, els dos davanters que sortiren d’inici, eren els primers a mossegar els centrals contraris per incomodar-los en la sortida de la pilota. Una vegada que l’adversari superava aquesta primera lĂ­nia de pressiĂł, l’equip estava ordenat i no permetia facilitats.

Malgrat que el Mallorca gaudĂ­ de nombrosos cĂłrners en els primers vint minuts, no creava perill amb claredat. Tampoc el Cambuur, que s’acostava amb timidesa a la porteria defensada novament per RubĂ©n Miño, arran de les molĂšsties d’Aouate. MartĂ­ i TiĂ  Sastre controlaven el centre del camp, tot i que no eren capaços d’imprimir ritme en el joc dels seus companys ni evitar que les penjades laterals fossin l’Ășnica via que tenien els holandesos per apropar-se a la porteria vermella.

En una d’aquestes va arribar la millor ocasiĂł de tot el partit per part del Cambuur. Barto va guanyar l’esquena a Charlie Took i va rematar de cap una centrada provinent de la dreta que es va trobar una esplĂšndida resposta de Miño. El porter catalĂ  ha demostrat que farĂ  augmentar el preu de la titularitat a la porteria, per la qual cosa Aouate no podrĂ  adormir-se.

Novament Àlex Moreno

MenciĂł a part mereix Àlex Moreno. L’extrem arribat del Llagostera s’ha guanyat que Oltra el tingui compte com un recurs mĂ©s. La seva velocitat, verticalitat, gosadia i gol (juntament amb Alfaro s’ha convertit en el mĂ xim golejador de l’equip amb dues dianes) l’han convertit en la sorpresa agradable de l’estada a Holanda. AixĂ­, el seu atreviment va ser l’origen del gol de la victĂČria en resposta a l’ocasiĂł de Cambuur.

Moreno va agafar la pilota i va posar la directa cap a l’Ă rea. DesprĂ©s d’una paret amb VĂ­ctor, va arribar fins dins la cuina, perĂČ la seva rematada va ser rebutjada per Swinkels. El rebot va caure a peus de TiĂ  Sastre al punt de penal, que no va perdonar per marcar el seu primer gol amb el primer equip i inaugurar el marcador.

El gol deixĂ  tocat el conjunt local, fet que va aprofitar el Mallorca. Una recuperaciĂł al centre del camp va permetre a Emilio N’Sue llançar una pilota a l’espai per CĂ©dric, que va rompre molt el fora de joc. El davanter del filial no va poder definir el gol que hauria sentenciat el matx.

El Cambuur ho intenta sense sort

DesprĂ©s del pas pels vestidors, el Cambuur va intentar posar una marxa mĂ©s i va jugar mĂ©s temps al mig camp vermell. PerĂČ nomĂ©s es pot destacar una ocasiĂł que va acabar amb una mala rematada de Barto desprĂ©s que Schokker aprofitĂ s una patinada de Sergio DĂ­az. En el minut 70, Oltra va canviar nou futbolistes (nomĂ©s completaren el partit Miño i Àlex Moreno) i l’equip es va estirar, malgrat que nomĂ©s creĂ  perill amb rematades llunyanes i una falta directa de Javi MĂĄrquez que s’estavellĂ  al travesser. AixĂ­, el Mallorca sumĂ  la quarta victĂČria i acaba l’ stage invicte.
Fuente Arabalears
informa Sportsdecanostra.com

Comentarios cerrados