Un ex del Lloret Fitxa pel RCD.Mallorca ; Miki Arjona Segon Entrenado del Mallorca Divisió de Honor

21 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Ens alegrem molt el poder comunicar que algú que ha  estat al nostre club, segueix escalant i fitxa pel millor  equip de l’illa. Es tracta de Miki Arjona, que a mitjans de  la temporada 2007-2008 va fitxar per la UE.Lloret. Aquest  gran centre-campista d’exquisit toc i tècnicament molt  ben dotat li va agradar el nostre humil club i en la següent temporada (2008-2009), va penjar les botes i es va posar  al capdavant del nostre equip amb el càrrec d’entrenador.  Aquesta darrera temporada era el màxim responsable de  la UD.Poblense en categoria Nacional Juvenil, i ara arriba  al RCD.Mallorca per ocupar el lloc de segon entrenador  de l’equip de Juvenil Divisió d’Honor.  Des d’aquí li donem la nostra més sincera enhorabona a  la vegada que li desitgem molta sort (U.E.Lloret)

 

Nos alegramos mucho el poder comunicar que alguien que ha estado en nuestro club, sigue escalando y ficha por el mejor equipo de la isla. Se trata de Miki Arjona, que a mediados de la temporada 2007-2008 fichó por la UE.Lloret. Este gran centro-campista de exquisito toque y técnicamente muy bien dotado le gustó nuestro humilde club y en la siguiente temporada (2008-2009), colgó las botas y se puso al frente de nuestro equipo con el cargo de entrenador. Esta última temporada era el máximo responsable de la UD.Poblense en categoría Nacional Juvenil, y ahora llega al RCD.Mallorca para ocupar el puesto de segundo entrenador del equipo de Juvenil División de Honor. Desde aquí le damos nuestra más sincera enhorabuena a la vez que le deseamos mucha suerte

 

Comentarios cerrados