IV TORNEIG VOLEI PLATJA FESTES DEL CARME 2013 (Dissabte 20 de juliol)

9 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

torneig_platja_portol_2013_web-193x300El proper dissabte 20 de juliol, amb motiu de les festes de Pòrtol, tindrà lloc el IV Torneig de volei platja Festes del Carme 2013, organitzat pels nostres estimadíssims Festeros i el Club Voleibol Pòrtol.

Els partits es disputaran a la pista de volei platja ubicada en el complexe poliesportiu de Son Caulelles, just devora el camp de futbol i la piscina municipal de Pòrtol.

Es competirà en la modalitat de 4×4 i poden ser masculins, femenins o mixtes. Els equips poden ser de fins a 5 jugadors i anar rotant durant els enfrontaments.

Com és habitual en les festes de Pòrtol organitzam també torneig pels més menuts, es podran inscriure nins i nines amb un límit d’edat de 13 anys. Els adults seran a partir de 14.

Els partits dels més petits de la casa començaran a partir de les 10:00 h i els adults a partir de les 17:00 (reunió per explicar el desenvolupament del torneig 16:45 h).

El torneig √©s 100% gratu√Įt quedant a c√†rrec dels equips l‚Äôimportant tema de la hidrataci√≥.

Per formalitzar la inscripció us heu de descarregar el formulari, emplenar-lo i enviar-lo a la direcció de correu electrònic tia@voleibolportol.com

Degut a l’èxit de les edicions anteriors avisam que posam un límit de 16 equips (estricte ordre de recepció de les inscripcions en el correu electrònic esmentat.

Repartirem els equips en 4 grups de 4 i el sistema de competici√≥ ser√† que cada equip jugar√† contra tots els rivals del seu grup i els 4 primers passaran directament a les semifinals. La resta jugaran un partit m√©s i el rival sortir√† del coeficient de punts aconseguits en la 1¬™ fase per saber en quin lloc queda cadasc√ļ en la classificaci√≥ final.

La data l√≠mit d¬īinscripci√≥ √©s dijous 18 de juliol o quan tinguem els 16 equips, no badeu!!!!!!!

Clica aquí per descarregar-te el full d’inscripció pels més petits.

Clica aquí per descarregar-te el full d’inscripció pels adults.

El próximo sábado 20 de julio, con motivo de las fiestas de Pòrtol, tendrá lugar el IV Torneo de voley playa Fiestas del Carmen 2013, organizado por nuestros queridísimos festeros y el Club Voleibol Pòrtol.

Los partidos se disputar√°n en la pista de voley playa ubicada en el complejo polideportivo de Son Caulelles, justo al lado del campo de f√ļtbol y la piscina municipal de P√≤rtol.

Se competir√° en la modalidad de 4 √ó 4 y pueden ser masculinos, femeninos o mixtos. Los equipos pueden ser de hasta 5 jugadores e ir rotando durante los enfrentamientos.

Como es habitual en las fiestas de P√≤rtol organizamos tambi√©n torneo para los m√°s peque√Īos, se podr√°n inscribir ni√Īos y ni√Īas con un l√≠mite de edad de 13 a√Īos. Los adultos ser√°n a partir de 14.

Los partidos de los m√°s peque√Īos de la casa comenzar√°n a partir de las 10:00 hy los adultos a partir de las 17:00 (reuni√≥n para explicar el desarrollo del torneo 16:45 h).

El torneo es 100% gratuito quedando a cargo de los equipos el importante tema de la hidratación.

Para formalizar la inscripción tiene que descargarse el formulario, rellenarlo y enviarlo a la dirección de correo electrónico tia@voleibolportol.com

Debido al éxito de las ediciones anteriores avisam que ponemos un límite de 16 equipos (estricto orden de recepción de las inscripciones en el correo electrónico mencionado.

Repartiremos los equipos en 4 grupos de 4 y el sistema de competición será que cada equipo jugará contra todos los rivales de su grupo y los 4 primeros pasarán directamente a las semifinales. El resto jugarán un partido más y el rival saldrá del coeficiente de puntos conseguidos en la 1 ª fase para saber en qué lugar queda cada uno en la clasificación final.

La fecha límite de inscripción es el jueves 18 de julio o cuando tengamos los 16 equipos, Sé listo!!!

Comentarios cerrados