Cap de setmana d’esport a la platja de MĂłnaco (Soller)

8 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria:

1 La platja del MĂłnaco acull des d’ahir dematĂ­ un torneig de futbol platja que es desenvoluparĂ  durant tot el cap de setmana amb la participaciĂł d’un total de 23 equips distribuĂŻts en tres categories (BenjamĂ­/AlevĂ­, Infantil/Cadet i SĂšnior).

El campionat es jugarĂ  cada dia des de les 9:30 hores del dematĂ­, i fins ben a prop de la mitja nit. DemĂ  diumenge, estĂ  previst que es disputin les finals.

El campionat de futbol platja, organitzat per la regidoria d’Esports i per l’AssociaciĂł Clubs de Futbol de SĂłller (ACFS), Ă©s la segona vegada que es disputa a SĂłller. L’any passat es va fer a la platja den Repic. EmperĂČ, enguany s’ha optat per traslladar-lo al MĂłnaco i evitar molĂšsties als bars i restaurants del passeig.
SaVeu (Soller)

Comentarios cerrados