LA U.E.LLORET FITXA AL TALISMAN DELS ASCENSOS

6 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria:

21859El titular pot semblar comercial o explosiu, perĂČ res mĂ©s  lluny de la realitat ja que Yasen Mihaylov Stoyanov ha  aconseguit l’ascens de categoria en tres dels seus  darrers quatre equips. Aquest brau jugador Bulgaro de 21 anys destaca per ser un defensa polivalent, ja que pot  jugar en qualsevol de les seves posicions, fĂ­sicament ben dotat, va bĂ© al tall, mou ​​la pilota amb les dues cames,  bona sortida de pilota, i va molt bĂ© per alt. Des que va  arribar a l’illa ha jugat a l’Arenal Juvenil aconseguint  l’ascens, Pla de Na Tesa de 1a Regional, on va  aconseguir l’ascens a Preferent, At.Rafal que també  estant a 1 ÂȘ Regional va aconseguir ascendir, i aquesta  darrera temporada ha defensat els colors del Sta.MĂłnica  de 1a Regional. Des del Club, li donem la benvinguda i li desitgem molta  sort en el seu nou repte

 

El titular puede parecer comercial o explosivo, pero nada mĂĄs lejos de la realidad ya que Yasen Mihaylov Stoyanov ha conseguido el ascenso de categorĂ­a en tres de sus Ășltimos cuatro equipos. Este bravo jugador Bulgaro de 21 años destaca por ser un defensa polivalente, ya que puede jugar en cualquiera de sus posiciones, fĂ­sicamente bien dotado, va bien al corte, mueve la pelota con las dos piernas, buena salida de balĂłn, y va muy bien por alto. Desde que llegĂł a la isla ha jugado en el Arenal Juvenil consiguiendo el ascenso, Pla de Na Tesa de 1 ÂȘ Regional, donde consiguiĂł el ascenso a Preferente, At.Rafal que tambiĂ©n estando en 1 ÂȘ Regional logrĂł ascender , y esta Ășltima temporada ha defendido los colores del Sta.MĂłnica de 1 ÂȘ Regional. Desde el Club, le damos la bienvenida y le deseamos mucha suerte en su nuevo reto

Comentarios cerrados