Baloncesto; Formalitzada s’inscripció a 1ª Balear del CCE Sant Lluís

5 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria:

cce-sant-lluis-1a-Autonomica11Ha estat més de un mes es que ha passat desde que el CCE Sant Lluís es va proclamar campió de Balears de 1ª Autonòmica. Un més en el que han passat moltes coses a nivell de possibles competicions de cara a sa pròxima temporada.
Que si un subgrup d’EBA a Balears, que si 1ª Balear, que si rès de rès. Lo cert es que després de que es projecte d’EBA a Balears no hagi estat possible se està intentant impulsar de nou sa 1ª Balear. Es pròxim dijous acaba es plaç per fer-ne s’inscripció a aquesta categoria i el CCE Sant Lluís va presenta ahir capvespre tota sa documentació necesaria per formalitzar s’inscripció a aquesta categoria, que es va guanyar a sa pista i que esperem que finalment sigui possible, ja que es bàsques sénior balear la necesita.

Ara només resta sebre quins equips formalitzaran sa seva inscripció. A Menorca podrien ser entre tres i cuatre, que complementats amb es equips mallorquins s’espera que s’arribi a un minims per fer una competició digne que sigui un primer pàs per rellanzar es bàsquet sénior a les nostres illes.

Comentarios cerrados