Comença el II Campus del CCE Sant Lluis‏

2 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

la-foto-35Marcava el rellotge les 8.30 h. del matí d’un calorós 1 de juliol, quan els 50 participants i els 5 monitors del Campus del CCE Sant Lluís es trobaven al Municipal de Ses Canaletes per donar-sa la benvinguda mutuament i arrencar el II Campus de Futbol i Bàsquet de la nostra Entitat.

Amb nois / noies d’edats compreses entrin els 5 i els 12 anys amb ganes de passar-s’ho bé i gaudir del seu esport favorit. La primera part del dia va ser específica del seu respectiu esport passant després de l’esmorzar a realitzar jocs de competició de manera més lúdica i els jocs d’aigua on els participants s’ho van passar en gran amb les activitats preparades pels monitors, José Ángel Moyano i Ignasi Jover.

Matí divertit i això no ha fet més que començar!

CCE Sant Lluís
la-foto-25

Comentarios cerrados