CCE Sant Lluís; inscripció a 1ª Balear‏ de Basket

2 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

CCE-SA~2Ha estat més de un mes el que ha passat desde que el CCE Sant Lluís es va proclamar campió de Balears de 1ª Autonòmica. Un més en el que han passat moltes coses a nivell de possibles competicions de cara a la pròxima temporada.

Que si un subgrup d’EBA a Balears, que si 1ª Balear, que si rès de rès. El cert es que després de que el projecte d’EBA a Balears no hagi estat possible se està intentant impulsar de nou la 1ª Balear. El pròxim dijous acaba el plaç per fer-ne l’inscripció a aquesta categoria i el CCE Sant Lluís ha presentat avui capvespre tota la documentació necesaria per formalitzar l’inscripció a aquesta categoria, que es va guanyar a la pista i que esperem que finalment sigui possible, ja que el bàsques sénior balear la necesita.

Ara només resta sebre quins equips formalitzaran la seva inscripció. A Menorca podrien ser entre tres i cuatre, que complementats amb els equips mallorquins s’espera que s’arribi a un minims per fer una competició digne que sigui un primer pàs per rellanzar el bàsquet sénior a les nostres illes.

 

 

 

 


XUS ROTGER
SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Comentarios cerrados