El CCE Sant Lluís gran protagonista a Es Mercadal‏

1 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

cadet-femeni-21Ahir diumenge es va celebrar a Es Mercadal la tradicional entrega de trofeus de la recenment finalitzada temporada 2012/2013. A la mateixa hi van assistir nombrosos jugadors i jugadores del CCE Sant Lluís, tots ells encapçalats per en President, D. Rosendo Pons.

Una entrega de trofeus en la que el CCE Sant Lluís va ser un dels equips protagonistes. 11 trofeus colectius i dos individuals fan del club lluisser el segon equip de l’illa en nombre de trofeus, només superat per el CD Alcàzar. Tot un èxit per un club modest però amb molta il.lusió.

El coordinador, Xavi Carreras, destacava que  ”es fruit de la feina ben feta al llarg de tota la temporada per un grup humà d’entrenadors inmillorable, que realitza la seva tasca de forma totalment altruista”.

Els trofeus rebuts van ser els seguents. L’equip de Primera Autonòmica s’en va endur el Trofeu de Campió de Lliga de Menorca i Campió de el Campionat de Balears celebrat a Muro.
El Cadet masculí s’enportar el títol de Campió de liga del Grup “B”. Per la seva banda les al.lotes del Cadet femení van ser una de les grans protagonistes d’aquesta entrega de trofeus. Subcampiones de Copa, Campiones de Lliga, Campiones del Trofeu Cadet i terceres del Campionat de Balears. Es sense dubte un gran resultat l’obtingut per les al.lotes d’en Paco i n’Isma.

marta-200x300

En categoria Mini, els al.lots obtingueren el Títol de Lliga del Grup “B”. Per la seva banda les de na Rita i na Marta se van endur els trofeus de Subcampiones de Copa i Lliga i quintes de Balears.
A títol individual la Federació va donar un detall a la jugadora Cadet femení del CCE Sant Lluís, Marta Tudurí Martí, per la seva participació amb la selecció balear al Campionat d’Espanya. També va tenir un detall per el mateix motiu na Sara Soler Traver, jugadora lluissera que juga al Centre de Tecnificació de les Illes Balears.

Per damunt d’aquest èxit esportiu en nombre de títols, el CCE Sant Lluís del que se mostra més orgullós es de tots i cada un dels entrenadors, monitors, delegats i col.laboradors, per la seva fèina desinteresada i per la seva qualitat humana. Ells son l’essència d’aquest club i per tots i cada un d’ells van aquets trofeus.

Ara ja toca en pensar en la temporada 2013/2014. En seguir per el mateix camí. Sobre tot formant persones a través d’aquest maravellós esport que un entrenador va definir aixi  Fotos: Rita Pons Pons
4 5

Comentarios cerrados