II TORNEIG VOLEI PLATJA FESTES DE SANT MARÇAL 2013

6 junio 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

festes-sant-marcal-2013El proper dissabte 29 de juny, amb motiu de les festes de Sant Marçal 2013, tindrĂ  lloc el II Torneig de volei platja Festes de Sant Marçal, organitzat per lÂŽAjuntament de MarratxĂ­ i el Club Voleibol PĂČrtol.

Els partits es disputaran a la pista de volei platja ubicada en el complexe poliesportiu de Son Caulelles, just devora el camp de futbol i la piscina municipal de PĂČrtol.

Es competirĂ  en la modalitat de 4×4 i els equips poden ser masculins, femenins o mixtes. L’edat mĂ­nima per inscriure’s Ă©s de 14 anys. Els partits començaran a partir de les 16:30 h (reuniĂł per explicar el desenvolupament del torneig 16:15 h).

El torneig Ă©s 100% gratuĂŻt quedant a cĂ rrec dels equips el tema de la hidrataciĂł.

Per formalitzar la inscripciĂł us heu de descarregar aquest formulari, emplenar-lo i enviar-lo a la direcciĂł de correu electrĂČnic tia@voleibolportol.com

El sistema de competiciĂł dependrĂ  dels equips participants i es publicarĂ  a la web del club www.voleibolportol.com a partir de divendres dia 28 de juny.

Data lĂ­mit dÂŽinscripciĂł dimecres 26 de juny encara que les places sĂłn limitades, no esperis al darrer moment per apuntar-te!!!

Comentarios cerrados