A PREFERENTE!!!!!!!! GRAN EXIT DEL SEGON EQUIP DEL BINISALEM

3 junio 2013 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

BinisalemArriba la penĂșltima jornada de lliga a la Primera Regional, i el LlubĂ­ rep la visita del Binissalem B. El primer classificat contra el sisĂš, disputat en el difĂ­cil camp de l’equip Llubiner.

El Binissalem B venia eufĂČric desprĂ©s de la victĂČria al darrer minut forjada al seu camp contra el Recreativo la Victoria, i els tres punts el tornarien a situar lĂ­der, ja que momentĂ neament el Son Cladera havia aconseguit la primera plaça grĂ cies a la victĂČria al seu camp. L’entranador visitant tendria feina per poder formar un onze titular, ja que comptava amb gairebĂ© tots els jugadors disponibles, perĂČ els elegits foren Pep Molina a porteria, Raul Pastor i Jaume MoyĂ  als laterals, Joan Toni Villalonga i Jose Campos com a centrals, com a pivots, Biel Oliver i SebastiĂ  Riutort, David PĂ©rez per la dreta, i en un principi Joaquin LlabrĂ©s a l’esquerra, Miquel Simonet com a enllaç i Miguel GĂłmez al davant. Damunt el minut 20 Joaquin i Simonet intercanviarien posicions guanyant la possessiĂł al mig camp.

El LlubĂ­ venia d’una derrota contra el Lloret, que l’havia fet baixar a la sisena posiciĂł. No es juga res en un principi, ja que tot fa preveure que nomĂ©s pujaran tres equips a la categoria de Preferent, perĂČ estĂ  clar que ningĂș surt a perdre cap partit. A la poteria es situaria Jaume Cladera, que havia suplit el sancionat i porter titular Jaume Llompart, defensa de quatre per Josep Valens, Joan Gaya, el veloç Lassana Toure i Miquel Torrens, un mig camp molt poblat, amb control de la pilota, situant-se Biel RossellĂł mĂ©s enrere per guanyar les pilotes per alt, Nadal PerellĂł per distribuĂŻr i Joan Cano per intentar posar un poc de criteri i donar la darrera passada. A les bandes com a extrems Angel Mir i Jose Gil i al davant, un dels mĂ xims golejadors de la categoria, Dario Cougil. L’equip compta amb baixes sensibles, com David Guardiola o Biel SalvĂ , aixĂ­ i tot disputaria els darrers minuts. L’entrenador local tambĂ© es trobava sancionat.

Des d’un principi el Llubi donaria el domini de la pilota al Binissalem B, i intentaria sortir rĂ pid al contraatac. De totes maneres durant els primers minuts el conjunt visitant no podria superar el mig camp vermell, i no es produirien jugades clares de perill. NomĂ©s quan es produeix un canvi de posicions entre Joaquin LlabrĂ©s i Miquel Simonet Ă©s quan el Binissalem aconsegueix superar la barrera disposada per l’equip local. Igualment no seria un partit amb moltes ocasions.

La jugada que canviaria el partit vendria al minut 20. David PĂ©rez es col·loca per darrera la defensa, i Raul Pastor envia unes fores de banda al seus peus, David molt murri queda tot sĂČl davant el porter, perĂČ Lassana TourĂ© comet penal amb expulsiĂł inclosa, ja que era el darrer home. Lassana s’havia anticipat molt bĂ©, perĂČ just quan David anava a xutar li enganxa el peu i cau dins l’àrea petita. De totes maneres Miguel GĂłmez no podria posar l’aventatge al marcador ja que el jove porter local aconseguiria desviar la pilota amb una cama. El Llubi per tal de quadrar una altra vegada la defensa es veuria obligat a realitzar un canvi, llevant un jugador del mig camp i el Binissalem ho aprofitaria per dominar la pilota gairebĂ© durant els prĂČxims 70 minuts. La segĂŒent jugada de perill no vendria fins quasi al final de la primera part. Joaquin LlabrĂ©s envia un cĂłrner al segon pal de la porteria local i SebastiĂ  Riutort la envia al pal, el rebot el remata amb el cap Jaume MoyĂ  perĂČ Jaume Llompart l’envia a cĂłrner amb una gran estirada.

La segona part el LlubĂ­ s’estiraria una mica, i ho provaria, sobretot a pilota aturada grĂ cies a la cama de Dario Cougil. PerĂČ es trobaria amb un segur Pep Molina. Seria l’Ășnic xut del LlubĂ­. Al minut 50 Dario xuta a uns 30 metres, supera la barrera i la pilota fa una mica d’estrany, i Pep que havia fet una passeta ha de tornar canviar de direcciĂł per poder blocar-la.

Com ja Ă©s habitual, el gol arribaria als darrers minuts. El Binissalem passa a defensa de tres, i Jose Campos treu una pilota des del darrera de la defensa, quan creua el mig camp envia una centrada al cap de Miguel GĂłmez, dins l’àrea rival, perĂČ la defensa la toca amb el cap amb intenciĂł de rebutjar-la, perĂČ cau als peus de Raul Pastor que entrava des del darrera fent-li una vaselina al porter que havia sortit a blocar quan Raul es trobava dins l’àrea de pena mĂ xima. Un gol, tres punts, lĂ­ders i a Preferent!!!

Al pitar l’àrbit i desprĂ©s de saber resultats a altres camps, el Binissalem B celebrĂ  l’ascens amb tota l’aficiĂł que s’havia desplaçat fins a LlubĂ­. NomĂ©s queda ser campions, i l’atzar va decidir que s’enfrontassin a la darrera jornada els dos primers classificats, el Son Cladera i el Binissalem, el mĂ©s golejador contra el menys golejat. El LlubĂ­ visitarĂ  el camp del tercer classificat, el Port de SĂłller.

 

A-llubi: Angel Mir, Gabriel Rossello, Jose L Valens, Jose D Cougil, Jaume Cladera, Nadal Perello, Juan C Cano, Toure Lassana, Miquel Torrens, Jose A Gil y Joan C Gaya.

Sustituciones: Biel Alomar por Nadal Perello (min.28), Javier Risco por Jose D Cougil (min.64), Gabriel Torrens por Jose L Valens (min.75), Gabriel Salva por Angel Mir (min.81) y Marc Llabres por Juan C Cano (min.88)

Binissalem “B”: Jose Molina, Joaquin Llabres, Jose A Campos, Sebastia Riutort, Miquel Simonet, Miguel Gomez, Gabriel A Oliver, Jaume Moya, Juan A Villalonga, Raul Pastor y David Perez.

Sustituciones: Bartomeu Cabrer por Sebastia Riutort (min.46), Ferran Alzamora por Joaquin Llabres (min.75), Guillem M Pou por David Perez (min.75) y Angel Jaume por Miquel Simonet (min.85)

Goles: 0-1 Raul Pastor (min 84)

Árbitro: Francisco Jos Gonzalez Caballero. asistido por David Arauso Alonso y Yassin Yaya.

Tarjetas: Toure Lassana (amarilla, min 23), Miquel Torrens (amarilla, min 61), Jose L Valens (amarilla, min 62), Gabriel Rossello (amarilla, min 72) y Gabriel Salva (amarilla, min 89) para el A-llubi. Sebastia Riutort (amarilla, min 28) y Miquel Simonet (amarilla, min 80) para el Binissalem “B”.

 

Comentarios cerrados