Basket; Després del títol es torn dels agraiments

28 mayo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

sant lluisHa estat un cap de setmana intens, plè d’emocions en el que 14 anys després el Primer equip de la Secció de bàsquet del CCE Sant Lluís s’ha guanyat el dret del ascens a Primera Balear.

Desde la Junta Directiva volem agrair en primer lloc als jugadors i còs tècnic de l’equip el seu compromís amb el nostre club. Ha estat una temporada dura per ells, van rebre el cop de la renúncia a la Primera Balear però cap d’ells va abandonar aquest barco. Tots van fer front comú i van seguir en l’equip, amb l’objectiu de lluitar per el Campionat de Balears que finalment s’ha aconseguit. Ningú més que voltros es mereix aquest títol.

Volem aprofitar també per fer un agraiment i reconeixement a l’equip Cadet Femení del nostre club que recentment van proclamar-se campiones de Menorca i terceres del Campionat de Balears. Així mateix un reconeixement també per l’equip Mini Femení que participarà en el Campionat de Balears com ha subcampiones de Menorca.

En tercer lloc volem agrair a tots els patrocinadors del club, i en especial els de la Secció de Bàsquet, sense ells es faria molt difícil poder tirar endevant. Especialment al patrocinador de l’equip de 1ª Autonòmica, l’empresa Set Hotels, que desde fà dues temporades col.labora amb noltros.

Devant l’impossibilitat de fer-ho un per un, també volem agrair a totes les persones i clubs que al llarg d’aquets dies ens estan felicitant, ja sigui via xarxes socials, via telefònica o en persona.

Un agraiment especial també a l’Ajuntament de Sant Lluís. Fà molt d’anys que dona suport al nostre club i dia rera dia ens demostren que així seguirà essent. La col.laboració entre l’Ajuntament i el Club es estreta i redunda en el benefici dels al.lots i al.lotes del nostre poble. Per el nostre club és un orgull passetjar el nom del nostre estimat poble per tota l’illa, i per les Balears.

Desde el CCE Sant Lluís continuarem amb el compromís de fer feina per formar deportistes, però per damunt de tot formar persones a través del esport, ja sigui el bàsquet, futbol o atletisme. Que tot això ve acompanyat de resultats esportius? Pues millor, però ens donarem per satisfets si del nostre club surten per damunt de tot, bones persones.

Junta Directiva del CCE Sant Lluís

 

 

XUS ROTGER
SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Comentarios cerrados