Catalunya, campiona d’Espanya sub 16

26 mayo 2013 | Por lorenzo | Categoria: R.F.E.F.
CapturaCatalunya, campiona d’Espanya sub 16
La SelecciĂł Catalana sub 16 s’ha proclamat campiona d’Espanya al vĂšncer a la final a ValĂšncia per 2 gols a 0.

Alineacions
:
Catalunya: JesĂșs RuĂ­z, AdriĂĄn Edo, Àlex Carbonell (Max Llovera, 76′), Òscar Melero, VĂ­ctor Campuzano (Érik Sarmiento, 53′), Pablo Maffeo, LluĂ­s LlĂłpez, Ayoub Abou-Oulam (Ferran Sarsanedas, 53′), Josimar A. Quintero, Sergi CanĂłs (Sergi Moreno, 81′)i Enrique Álvarez.
ValĂšncia: Fran Delma, Dani MartĂ­nez, Adrian Marin (Daniel Villa, 41′), Javi MartĂ­nez, Arnau Vega, Ramiro Guerra, David Ruiz (Toni  MartĂ­nez, 53′), Pedro Chirivella, Aleix GarcĂ­a (SimĂłn Moreno, 65′), Emilio Gil (David Sangar, 41′) i Fran Navarro.
Gols: 1-0 Sergi CanĂłs (12′), 2-0 Sergi CanĂłs (35′)
Targetes Groga: Toni MartĂ­nez (17′), Adrian MarĂ­n (28′), Adrian Edo (30′), Arnau Vega (45′) i VĂ­ctor Campuzano (49′)
Conjunt Arbitral:
Àrbitre: Fco Javier Bárbara Fuentes Assistents: Ignacio Martínez García i Iván López Lliberos 4rt àrbitre: Enrique Lluna Olarte
CrĂČnica:
La SelecciĂł Catalana ha superat a ValĂšncia a la final del Campionat d’Espanya. Els primers minuts del partit han estat igualats, amb ocasions per ambdues seleccions. PerĂČ sense donar gaire marge, CanĂłs ha avançat a la Catalana en el marcador amb un gol per l’escaire desprĂ©s d’una assistĂšncia de Josimar.
Les ocasions dels jugadors de Salva Cambray s’han succeĂŻt en els segĂŒents minuts, consolidant, alhora, el domini dels catalans en el terreny de joc.  La selecciĂł de ValĂšncia ha estat molt a prop d’igualar el partit amb un xut des de fora de l’Ă rea que ha anat a parar a les mans de JesĂșs Ruiz. A cinc minuts del descans, CanĂłs s’ha quedat davant el porter desprĂ©s d’una altra assistĂšncia de Josimar i ha marcat el segon gol del partit.
A la represa, els catalans han continuat dominant el partit, malgrat els valencians han pressionat i han creat perill a l’Ă rea catalana. Tot i aixĂ­, la gran tasca de la defensa i del porter catalĂ  han aconseguit que la porteria quedĂ©s a 0.
CanĂłs ha tingut a tocar el tercer gol, quedant-se sol davant la porteria valenciana, perĂČ se li ha escapat a pocs centĂ­metres de la porteria. Minuts desprĂ©s, l’Ă rbitre ha anul·lat un gol catalĂ  per un ajustat fora de joc.
L’entrega de trofeus ha estat a cĂ rrec de Francesc Folguera, directiu i responsable de futbol base de la FederaciĂł Catalana de Futbol; Vicente Muñoz, president de la FederaciĂł Valenciana i vicepresident de la RFEF; Casildo CaricĂł, delegat de la RFEF; i un representant de l’Ajuntament de Paterna.

Comentarios cerrados