Fases Balears: Cara i creu per s’Alcázar a sa primera jornada

25 mayo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Alcazar-infantil-masculi-150x150Cara i creu per es equips de s’Alcázar a sa primera jorna de ses fases de Balears. Séquip masculí guanyaba per un apretat 59-58 al Bahia Sant Agustí mentres es femení perdia devant La Salle Oalma per 62-72.

1ª JORNADA

Ja s’ha disputat la primera jornada en les fases Balears i ens queda una sensació agredolça. En categoria masculina gran victòria de l’Alcazar davant el campió de Mallorca, el Bahia Sant Agustí, per només un punt de diferència, 59 a 58. Partit d’infart, marcador igualat durant tot el matx però victòria a la fi. Després d’una primera part en la que ja ha quedat clar que l’Alcazar sortia a per totes, s’ha arribat al descans amb una mínima aventatge pels campions de Mallorca per només dos punts (30-32). A la reanudació ha seguit la mateixa tònica, petites diferències per un o altre i deixar-ho tot pel darrer quart (43-44). I en el darrer quart, exactament igual però en aquesta ocasió han estat els al.lots de Rafa Llopis qui s’han emportat el partit per només un punt. Aquest dissabte una victòria davant el Sant Josep de Palma els hi donaria el títol de manera matemàtica, però a ben segur que no serà gens fàcil.

En canvi, en categoria femenina, derrota de les al·lotes de Toni Perelló davant la Salle de Palma en un partit estrany en el que l’Alcazar ha anat de més a menys. D’entrada, primer quart demolidor de les vermellones, defensa intensa i facilitat anotadora per arribar als 19 punts de diferència (30-11). En el segon quart les campiones de Mallorca s’han refet en atac i mica en mica han aconseguit retallar el marcador però encara bastant favorable a l’Alcazar en 13 punts (39-26). El pas pels vestuaris ha suposat ja la reacció definitiva de la Salle, i un nou parcial desfavorable, 17-24, ha deixat el marcador totalment obert i tot per decidir (56-50). Però ha estat en el darrer quart quan la Salle li ha donat la volta al marcador amb un parcial de 6 a 22 que ha deixat el resultat final en un 62 a 72 per les mallorquines. Ara les possibilitats de l’Alcazar passen per guanyar demà el seu partit davant el Sant Josep i esperar a hipotètic triple empat en la jornada final.

Informa: cdalcazarmao deportemenorca.com