C.V. Ciutadella ; Raquel Brun Primera incorporacion para la temporada 2013/2014

23 mayo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

cv ciutadella raquel brunLa jugadora Raquel Brun (1993) es la primera incorporaciĂł per la propera temporada pel nostre equip de la Superlliga Femenina.
Brun te 19 anys i  1’82 cm, es esquerrana i juga a la p…osiciĂł de receptora.
Ha estat internacional amb la selecciĂł espanyola absoluta a mes de participar a varis campionats internacionals de volei platja.
La jugadora provĂ© de l’equip de Las Palmas on ha estat una jugadora destacada al seu equip. Anteriorment amb el Sant Cugat va ser una de les jugadores mes destacades, on aconseguir varis campionats nacionals, i a la temporada 11/12 fou nombrada millor jugadora junior nacional.
Brun compleix el perfil de jugadora que el club pretenia per la posiciĂł de 4 receptora, i si bĂ© encara queda molt per perfilar el nou equip, serĂ  una jugadora important a la posiciĂł de 4 i amb responsabilitat d’atac.
Bep Llorens: “Estic molt satisfet que finalment la jugadora hagi acceptat la nostra proposta. Hem optat per apostar en primer lloc per ella, abans que per qualsevol renovació,  perquù sabem de les dificultats que ens podríem trobar per poder tancar un perfil de jugadora com ella, jove, amb qualitat i sobretot amb ganes de treballar”
“Les conversacions amb ella m’han convençut totalment de que podem fer un bon treball junts i que ella pot ser una jugadora important per nosaltres”
Des del Club Voleibol Ciutadella li donem la benvinguda a la jugadora i li desitgem el millor al nostre club i a la nostra illa.CV.Ciutadella

Comentarios cerrados