CCE Sant Lluís ; El Campus 2013 ja es aquí! Fútbol y Basket

9 mayo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

Illa-del-rei1Animats pels grans beneficis que té la pràctica esportiva i la passió que desperta entre els més petits el món del futbol i del bàsquet, el CCE Sant Lluís posa de nou en competició el Campus d’Estiu que porta el seu nom. En aquesta segona edició es repeteix el format que tant èxit va tenir en la seva edició anterior en què es barreja la pràctica esportiva de les dues activitats amb altres de diferent índole i que tant van agradar als nois que van participar en l’edició del 2012.

Els objectius del Campus 2013 són clars:

Oferir una oferta lúdico-esportiva durant els matins del mes de juliol als nens i nenes que tinguin interès a millorar les seves capacitats i habilitats esportives.

Comptar amb professionals aptes per dur a terme les activitats esportives programades.

Treballar diversos camps educatius (civisme, respecte, companyonia, col · laboració, autonomia, coordinació, hàbits higiènics, creativitat …) a partir de l’activitat esportiva.

Treballar diferents esports i activitats esportives, centrats bàsicament en els dos esports majoritaris de la nostra Entitat: Bàsquet i futbol

Treballar altres tipologies d’activitats (jocs alternatius, altres esports, sortides culturals …) centrades en uns centres d’interès predeterminats.

I tot això dirigit per dos grans professionals del nostre Club, Ignasi Jover i Jose Angel Moyano que des de l’1 de juliol fins el 26 de Juliol faran gaudir de l’esport als inscrits. Amb uns preus molt competitius per a tots els nois que vulguin participar, us animem a inscriure-us a aquesta nova edició del Campus de Futbol i Bàsquet del CCE Sant Lluís 2013.

En futbol podran inscriure els nascuts entre 2001 i 2007 i en bàsquet serà per als nascuts entre 2004 i 2007. Les inscripcions es realitzaran a les oficines del CCE Sant Lluís i les tarifes són les següents:

Jugadors del CCE Sant Lluís Pagament abans l’1 de juny de 200 € / Pagament després de 1 de Juny 220 €

Jugadors del CCE Sant Lluís Pagament per setmanes 1 Setmana 60 € / 2 setmanes: 120 € / 3 setmanes 180 €

No Jugadors del CCE Sant Lluís Pagament abans l’1 de juny de 230 € / Pagament després de 1 de Juny 250 €

No Jugadors del CCE Sant Lluís Pagament per setmanes 1 Setmana 70 € / 2 setmanes de 140 € / 3 setmanes 210 €

Inscripcions obertes i places limitades.

Vine a gaudir!!

CARA ACARA B

Comentarios cerrados